Vali Varol ve Müdür Kökrek, 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesini Ziyaret Etti

Vali Varol ve Müdür Kökrek, 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesini Ziyaret Etti
Editör: Söyler Haber
07 Şubat 2022 - 17:54



 
Vali Varol ve Müdür Kökrek,
15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesini Ziyaret Etti

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı’nın yeni döneminde 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesini Vali Dr. Osman Varol ve Müdür Kökrek, ziyaret ederek öğrencilerin heyecanına ortak oldular.

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol ve İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, 2021-2022 eğitim öğretimin ikinci yarı yıl dönemin açılışında, 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesinde öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldiler.

Öğrenci, öğretmen, eğitim çalışanları ve velilerle el ele vererek başlayan 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı'nın yeni döneminin ilk gününde öğrencilerle bir araya gelen Vali Varol: "Sevgili öğrencilerimiz, heyecanınıza ve coşkunuza yürekten katılıyorum. Okullarınızda alınan tedbirlere uyacağınıza olan inancımla hepinize sağlık ve başarı dolu bir eğitim öğretim dönemi diliyorum." dedi.

Sınıflarında ziyaret ettiği öğrencilerimizle hedeflerine ilişkin bir süre sohbet ederek öğrencilerin sağlıklı ve güvenli bir eğitim öğretim dönemi geçirebilmeleri için ilimizde ve okullarda her türlü tedbirin alındığını ifade eden Vali Varol, yüz yüze eğitim uygulamalarının sağlıklı bir şekilde sürdürülebilmesi için öğrencilerimizden alınan tüm tedbirlere titizlikle riayet etmeleri ricasında bulundu.

Ardından okulda inceleme gerçekleştiren Vali Varol, z-kütüphaneyi ziyaret etti. Yeni eğitim öğretim dönemini, araştırıp sorgulama yeteneğine sahip, bilgi üretebilen ve bilimsel gelişmeleri takip edebilen nesiller yetiştirmek adına yeni bir heyecanla değerlendirdiklerini belirten Vali Varol, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefi doğrultusunda en önemli basamağın nitelikli bir eğitim olduğunu, eğitimde niteliği arttırmak için ise ilimizde proje ve çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade etti.

İncelemelerini beceri ve tasarım atölyesi ile konferans salonunda sürdüren Vali Varol, okulda yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri hakkında yetkililerden detaylı bilgi aldı.

Ardından öğretmenlerle bir araya gelen Vali Varol: “Bugünümüzü ve yarınlarımızı imar ederken sevgiyle, sabırla, şefkatle, merhametle ve fedakarlıkla yürüttüğünüz tüm çalışmalarınız ve emeğiniz bizler için çok değerlidir. Özverili çalışmalarınızın bu eğitim öğretim döneminde de aynı şekilde devam edeceğinden şüphemiz yoktur.” dedi.

Öğretmenlerin talep ve beklentilerini dinleyen Vali Varol, sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı temennileri ile ziyaretlerini noktaladı


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum