AK PARTİ ELEŞKİRT İLÇE BAŞKANI ERGÜL TENEKECİ GÖREVİNDEN AFFINI İSTEDİ

AK PARTİ ELEŞKİRT İLÇE BAŞKANI ERGÜL TENEKECİ GÖREVİNDEN AFFINI İSTEDİ
Editör: Söyler Haber
06 Şubat 2022 - 22:32 - Güncelleme: 06 Şubat 2022 - 22:36


AK PARTİ ELEŞKİRT İLÇE BAŞKANI ERGÜL TENEKECİ
GÖREVİMDEN AFFIMI İSTİYORUM

AK Parti Eleşkirt İlçe Başkanı Ergül Tenekeci, sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı açıklamada ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

KAMOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR
Aziz hemşehrilerimiz, saygıdeğer AK Parti ailemizin kıymetli üyeleri. Partimizin kuruluşundan bugüne, milletimize hizmet noktasında gerek teşkilatlarımızın kademelerinde gerekse ilçe başkanlığı yaptığım süre zarfında AK davaya, milletimize ve ülkemize hizmet noktasında gönlü hür, vicdanımız hür şekilde elimizden geldiğince hizmetlerimizi gerçekleştirdik.
 2001 de sayın Cumhurbaşkanımızın önderliği ile kurulan karanlığa kapalı, aydınlığa açık bir Türkiye için bizler de ilçemizde aydınlığa açık bir şiarla, ilçe merkezimizde ki yönetim kurullarımızın, belde başkanlarımızın mahalle ve köy başkanlarımızın, halkımızın özverileri ile davaya hizmet etmekten onur duydum.
Saygıdeğer hemşehrilerim, kıymetli dava arkadaşlarım; genel merkezimiz ile yapmış olduğumuz istişareler neticesinde 19 Eylül 2018 tarihinden beri yürütmekte olduğum Eleşkirt ak parti ilçe başkanlığı görevimden affımı isteyerek görevimden ayrılıyorum.
AK Parti davamızın hizmet maratonu bir bayrak yarışıdır.
Bizler için mevki ve makam hiçbir şekilde bu davanın önünde olmamıştır, bundan sonrada olmayacaktır.
Resmi olsun veya olmasın, her zaman her şartta partimizin ve sayın cumhurbaşkanımızın emrinde olmaya ve beraber yol yürümeye devam edeceğim.
Bu davanın bir neferi olmak büyük bir onurdur bu onuru taşımaya devam edeceğim inşallah.
Bu süre zarfı içinde zatıalileri ile yol yürümekten , dava arkadaşı olmaktan onur duyduğum sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere, ilçemize hizmet noktasında sürekli olarak desteklerini hissetmiş olduğumuz; Genel Başkan Yardımcımız Teşkilat Başkanımız sayın Erkan Kandemir beye, Teşkilat Başkan Yardımcımız sayın Metin Bulut beye daha önce beraber çalıştığımız hazine ve maliye bakan yardımcımız sayın Mahmut Gürcan beye, milletvekilimiz sayın Ekrem Çelebi beye, koordinatörümüz sayın Abdullah Erdem Cantimur beye AK Parti disiplin kurulu üyesi sayın Abbas Aydın beye , il başkanımız sayın Halil Özyolcu beye il yönetim kurulu üyelerimize ilçe yönetim kurulu üyelerimize kadın kollarımıza gençlik kollarımıza il genel meclis üyelerimize, il ilçe ve belde teşkilatlarımızın her kademesinde görev yapan dava arkadaşlarıma mahalle ve köy başkanlarımıza muhtarlarımıza sivil toplum kuruluşları temsilcilerimize aziz Eleşkirt’li hemşehrilerimize ve AK Parti ailemizin kıymetli üyelerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
Herkesten helallik istiyorum. Benim de varsa hakkım herkese helal olsun. Almış olduğumuz kararın başta ilçemiz olmak üzere, milletimize ve davamıza hayırlara vesile olmasını temenni ediyor.
Dün olduğu gibi bundan sonra da sayın Cumhurbaşkanımızın, AK Partimizin emrinde ve hizmetinde olmaya devam edeceğim. Saygılarımla
Ergül Tenekeci



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum