Vali Varol, Doğubayazıt İlçe Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar ile Birlikte Doğubayazıt'ta Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi

Vali, ziyaretler kapsamında yapımına başlanan Fen Lisesi, Recep Tayyip Erdoğan Parkı, Olimpik Yüzme Havuzu, COVİD-19 Aşı Çadırları, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini yerinde inceleyip İnegöl Caddesinde Esnaf Ziyaretiyle vatandaşlarla bir araya geldi.

Vali Varol, Doğubayazıt İlçe Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar ile Birlikte Doğubayazıt'ta Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi
Editör: Söyler Haber
28 Temmuz 2021 - 01:17



Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Doğubayazıt İlçe Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar ile Birlikte Doğubayazıt’ta Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi

Vali Dr. Osman Varol, Kaymakam Mehmet Kemal Akpınar ve Protokol Üyelerimiz ile birlikte ilçede bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretler kapsamında, yapımına başlanan Fen Lisesi, Recep Tayyip Erdoğan Parkı, Olimpik Yüzme Havuzu, COVİD-19 Aşı Çadırları, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini yerinde inceleyip İnegöl Caddesinde Esnaf Ziyaretiyle vatandaşlarla bir araya geldi.

Vali Varol ve Kaymakam Akpınar, ilk olarak Protokol Üyeleri ile beraber, 24 derslik, 200 öğrenci kapasiteli pansiyonu ve spor salonundan oluşacak olan Doğubayazıt Ömer Çoktin Fen Lisesinin Temel Atma Töreni’ne katıldı. Ardından ilçenin tarihi dokusuna uygun olarak Recep Tayyip Erdoğan Millet Parkının içinde yapımı süren turistik çarşısı ziyaret edilerek, parkın projesi hakkında bilgi alınıp, faaliyetler yerinde incelendi.

Daha sonra İnegöl Caddesindeki esnaflar ziyaret edildi. Her fırsatta esnafla bir araya gelen Vali Varol ve Kaymakam Akpınar, vatandaşlarla hasbihal ederek talep ve isteklerini dinledi. Yine ilçenin en işlek caddelerinden biri olan İnegöl Caddesindeki aşı çadırı ziyaret edilerek, sağlık çalışanlarına kolaylıklar dilendi. Aşı çadırında aşı olan ve aşının gücüne inanan hemşehrilerimizle bir araya gelen Vali Varol ve Kaymakam Akpınar, vatandaşlarla sohbet etti.

Halihazırda yapımı süren Doğubayazıt Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ziyaret edildi.  20 ünitelik merkezde incelemelerde bulunularak yürütülen çalışmalar ve merkezin projesine ilişkin yetkililerden detaylı bilgi alındı.

Son olarak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun desteğiyle ilçeye kazandırılan ve geçtiğimiz günlerde yapımına başlanan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün bünyesinde faaliyet gösterecek olan yarı olimpik yüzme havuzu inşaatında incelemelerde bulundu.

Vali Dr. Osman Varol, Kaymakam Mehmet Kemal Akpınar ve Protokol Üyeleri, havuzun yapım sürecine ilişkin bilgi aldı. Havuz incelemelerinin ardından tenis oynayan gençlerle bir araya gelen Vali Varol, gençlerin davetini geri çevirmeyerek onlarla tenis oynadı.


Vali Varol günün geç saatlerinden yaptığı incelemeler ardından ilçeden ayrıldı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum