SAVCI SAYAN: HDP VE KÜRTLER

Ağrı Eski Belediye Başkanı ve Savcı Sayan "Kürtler, HDP'den yollarını ayırıyor." dedi.

SAVCI SAYAN: HDP VE KÜRTLER
Editör: Söyler Haber
12 Eylül 2023 - 11:44

SAVCI SAYAN: HDP VE KÜRTLER

Ağrı Eski Belediye Başkanı ve Savcı Sayan "Kürtler, HDP'den yollarını ayırıyor." dedi.

Ağrı Eski Belediye Başkanı Savcı Sayan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında "Kürtler, HDP'den yollarını ayırıyor." dedi. 

HDP ‘ye destek veren Doğu ve Güneydoğu‘daki aşiretler ve büyükşehirlerdeki Kürt kanaat önderleri son seçimden sonra HDP‘den yollarını ayırmaya başladıklarını ifade etti.

Savcı Sayan, 
"Büyük bir çözülme var. Doğu ve Güneydoğu’daki aşiretler ile büyükşehirlerdeki Kürt kanaat önderleri Ak Parti ile yollarına devam etmek istiyorlar. Çok güzel haberler, mesajlar alıyoruz. Önemli görüşmeler yapıyoruz. Herkesin ortak düşüncesi Sayın Erdoğan’dan başka dostlarının olmadığı. Kürtler Sayın Erdoğan ile güzel günler yaşayacaklarına inanıyorlar. Son seçimlerden sonra HDP ‘nin yanlışları, PKK’nın baskıları Kürt kamuoyunu çok rahatsız etmiştir. Bu rahatsızlık sahaya yansımıştır ve büyük bir başkaldırı yakındır.  Buda bizim ülkemiz açısından son derece önemli bir gelişmedir.  Aşiretlerin ve büyükşehirlerdeki Kürt kanaat önderlerinin bu hamlesi PKK’nın ve HDP’nın bitişi olacaktır.  Çok yakında çok daha güzel şeyler göreceğiz. Sonunda Ülkemiz kazanacak ve büyük Türkiye bütün yurttaşlarıyla Sayın Erdoğan liderliğinde yoluna tam gaz devam edecektir."
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum