​​​​​​​Ağrı'da yeni eğitim-öğretim yılının ilk ders zilini Vali Koç çaldı,

Ağrı Valisi Mustafa Koç, “Ağrı il, ilçe, belde ve köylerimizde 993 okul, 6875 derslikte yaklaşık 157 bin öğrenci 9 bin 500 öğretmenle yeni eğitim-öğretim yılına hazırız.

​​​​​​​Ağrı'da yeni eğitim-öğretim yılının ilk ders zilini Vali Koç çaldı,
Editör: Söyler Haber
12 Eylül 2023 - 09:57 - Güncelleme: 12 Eylül 2023 - 10:37


Ağrı’da yeni eğitim-öğretim yılının ilk ders zilini Vali Koç çaldı,

Öğretmen ve öğrenciler okula dönmenin heyecanını yaşadı.

İlkokul, ortaokul, lise ve okul öncesi eğitimde 2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk ders zili çaldı.

Yeniden okula dönmenin heyecanını yaşayan öğretmen ve öğrenciler günün ilk saatlerinde okul bahçelerinde yapılan törenin ardından sınıflarına gittiler.

Ağrı Valisi Mustafa Koç, yeni eğitim-öğretim yılının ilk ders zilini çalmak için 15 Temmuz İlkokulunda düzenlenen programda, Vali Yardımcısı Ali Yıldırım ve İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek ile birlikte öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Zili çaldıktan sonra öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Vali Koç, çocuklara çeşitli hediyeler vererek başarılar diledi.

Ağrı Valisi Mustafa Koç, “Ağrı il, ilçe, belde ve köylerimizde 993 okul, 6875 derslikte yaklaşık 157 bin öğrenci 9 bin 500 öğretmenle yeni eğitim-öğretim yılına hazırız. Evlatlarımız bizim göz bebeğimiz, okullar onlarla güzel. Uzun bir tatil döneminden çıktılar ve nihayetinde okullarına geldiler. Bizler Ağrı’da ve tüm ilçelerimizde öğrencilerimizi rahat, huzurlu ve başarılı eğitim ve öğretim görmesi için her türlü tedbirimizi aldık. Velilerimiz rahat olsun. Biz onlar için her türlü tedbiri almış bulunmaktayız” ifadelerine yer verdi.

Vali Koç, daha sonra öğretmenler ile bir araya geldi. Öğretmenlik mesleğinin önemine değinen Koç, her zaman öğretmenlerimizin yanlarında olduklarını ifade etti.

Doğubayazıt
İlköğretim Haftası kapsamında Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Kösen, okul müdürü, öğretmen ve öğrencilerle birlikte Doğubayazıt ilçe Kaymakamı Murat Ekinci'yi makamında ziyaret etti. Kaymakam Ekinci, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diledi.

Diyadin
Diyadin Kaymakam ve Belediye Başkan V. Mustafa Karali, sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj yayımladı.
Karali mesajında; 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı başladı. Tüm öğrencilerimiz, velilerimiz ve eğitimcilerimiz için hayırlı olsun.
Mustafa KARALİ Kaymakam ve Belediye Başkan V.

Hamur
Hamur Kaymakamı Ali Yıldırım Osman Gazi İlk Okulunu ziyaret ederek 2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk ders zilini çaldı. Yeni eğitim-öğretim yılının ilk dersinde öğrencilerin heyecanına ortak olan Kaymakam Ali Yıldırım yeni dönemde tüm öğrencilere başarılar diledi.

Tutak
Tutak Kaymakamı Erkan Adıbelli, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı açılış törenine katılım sağlamış, ardından öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek eğitim öğretim yıllarını kutladı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum