Ruken Şahin Kilerci, Ağrı'da ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti Ağrı Milletvekili Adayı Ruken Kilerci Bayramın Son Gününde Ziyaretlerine İl Yönrtimi İlr Beraber Devam Ediyor.

Ruken Şahin Kilerci, Ağrı'da ziyaretlerine devam ediyor.
Editör: Söyler Haber
23 Nisan 2023 - 17:35 - Güncelleme: 24 Nisan 2023 - 09:54


AK Parti Ağrı Milletvekili Adayı Ruken Şahin Kilerci, seçim ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti Ağrı Milletvekili Adayı Ruken Kilerci Bayramın Son Gününde Ziyaretlerine İl Yönrtimi İlr Beraber Devam Ediyor.

AK Parti Ağrı Milletvekili Adayı Ruken Şahin Kilerci, AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Orhan Güngör, Merkez İlçe Başkanı Ömer Tahtalı ve il yönetimi ile beraber bayram ve seçim ziyaretleri kapsamında Ağrı’nın önde gelen STK ve Cumhur İttifakı temsilcileriyle bir araya geldi.

Cumhur İttifakı bileşenlerinden Yeniden Refah Partisi ve Hüda Par’ı ziyaret etti.
Cumhur İttifakı’nın önemli bileşenlerinden Yeniden Refah Partisi’ne ziyarette bulunan Kilerci, parti temsilcileriyle bir süre sohbet etti. AK Parti ve Yeniden Refah Partisi’nin özünde aynı davaya hizmet ettiklerini dile getiren Kilerci, ittifakın hem milletimiz hem de iki taraf için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Kilerci, Hüda Par temsilcileriyle bir araya geldi. Bayramlaşma töreninin ardından seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Hüda Par temsilcilerinin seçim ile ilgili yaptıkları çalışmalar ve gösterdiği gayretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Kilerci’nin STK ziyaretleri
Kilerci; seçim çalışmaları kapsamında Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulundu. Gazetecilerin bayramını tebrik eden Kilerci, bölge sorunları hakkında gazetecilerle kısa süreli bir sohbet gerçekleştirdi.

Kilerci, Ağrı Ticaret Odası (ATSO)‘yu ziyaret etti. Bölge ticareti ve ekonomik durum hakkında yöneticilerden bilgi aldı. Kilerci, ekonomik koşulların daha iyi hale getirilmesi ve bölgenin refah düzeyinin geliştirilmesine ilişkin hedef ve projelerini üyelerle paylaştı.

Ruken Şahin Kilerci, seçim çalışmaları kapsamında vatandaş ve köy ziyaretleri
Ağrı’nın Badıllı, Karasu, Konuk Tepe, Taştekne, Çayır ve Ağıl Başı köylerine giderek burada ikamet eden köylülerle bir araya geldi. Ziyaret esnasında köylülerin samimi davranışları ve ilgileri karşısında değerlendirmelerde bulundu.

Kilerci, “AK Parti hükümeti olarak iktidara geldiğimiz ilk günden bugüne kadar her zaman köylümüz yanında olmuşuzdur. Bir ülkenin kalkınmasının ön koşulunun köylerinin kalkınmasıyla mümkün olduğunu vurgulayarak bu düşünceyle köylülerin hayat kalitesinin geliştirilmesi adına çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti”.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum