​​​​​​​Doğubayazıt'ta 23 Nisan Bayramı coşkuyla kutlandı

​​​​​​​Doğubayazıt'ta 23 Nisan Bayramı coşkuyla kutlandı
Editör: Söyler Haber
23 Nisan 2023 - 21:47


Doğubayazıt’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 103. Yıl Dönümü coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı Doğubayazıt Kaymakamlığı önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunması ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Kösen ’in Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı.

Savcı Hakan Kılıç Ortaokulu bando takımı eşliğinde Doğubayazıt caddelerinde Öğretmen, öğrenci ve halkın katılımıyla coşkuyla bir yürüyüş gerçekleştirildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 103. yıl dönümü kutlama programı Dr. Yaşar Eryılmaz Stadyumunda gerçekleştirildi.

Törene İlçe Kaymakamımız Murat Ekinci, Tuğgeneral Şükrü Özbakır, Belediye Başkanı Yıldız Acar, İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Solak, İlçe Jan. Böl. Kom. Alim Burak Çelik, Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve AK Parti Doğubayazıt Belediye Meclis Üyesi Sıddık Söyler, Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Oda Başkanı Cemal Can, İlçe protokolü, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşın okunmasının ardından İlçe Kaymakamı Murat Ekinci, öğrencilerin ve Doğubayazıt halkının bayramlarını kutladı.

Tören, 75. Yıl Ortaokulu ve Fatih Ortaokulu'nun Halk oyunu gösterileri ile devam ederken ardından Kurtuluş Ortaokulu ve Atatürk Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu koreografi ile sona erdi.

Törenin ardından Doğubayazıt ilçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Kösen, makam koltuğunu Atatürk ilkokulu öğrencilerine devretti. Akabinde Milli Eğitim Müdürü ilçe kaymakamı Ekinci’yi öğrenciler ile beraber ziyaret etti. Doğubayazıt İlçe Kaymakamı Murat Ekinci, günün anlamına binaen makam koltuğunu bir öğrenciye bıraktı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum