MÜDÜR TEKİN'DEN AĞRI ÖZEL DOĞA KOLEJİNDEN BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

Ağrı Özel Doğa Anadolu koleji Lisesinden mezun olan YKS ve AYT sınavında başarılı olan öğrencilerine, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin tarafından ödüller verildi. 

 MÜDÜR TEKİN'DEN AĞRI ÖZEL DOĞA KOLEJİNDEN BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL
Editör: Söyler Haber
08 Ekim 2020 - 00:34 - Güncelleme: 08 Ekim 2020 - 00:48
AĞRI ÖZEL DOĞA KOLEJİ’İNDEN BAŞARILI ÖĞRENCİLERİNE ÖDÜL

Ağrı Özel Doğa Anadolu koleji Lisesinden mezun olan YKS ve AYT sınavında başarılı olan öğrencilerine Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin tarafından ödüller verildi. 

Ağrı Özel Doğa Anadolu Lisesinde düzenlenen ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Sebih Özden, okul korucu müdürü Engiz Eskin, okul öğretmen ve öğrencileri katıldılar.
 Ödül töreninde açılış konuşmasını yapan okul kurucu müdürü Engiz Eskin, okulda yürütülen çalışma ve başarılar hakkında bilgiler verdi. Keskin, Sayın Milli Eğitim Müdürüm, Şube Müdürlerim, Sevgili Öğrenciler – Öğretmenler ve değerli aileler YKS ödül törenimize hoş geldiniz.
Engiz Eksin yaptığı konuşmasında “Sevgili öğrenciler, dünyayı etkisi altına alan Corona virüs salgını hepimizin hayatında da önemli bir yer oluşturmaya devam etmektedir. Şüphesiz biz bu süreçte gerekli tedbirleri hep birlikte almaya çalışıyoruz. Başta sosyal mesafe, maske ve hijyen şartları olmak üzere her zaman dikkat etmekteyiz.
Binamızın ilk girişinde Termal Kamera ile ateş ölçümleri yapılmaktadır. Katların değişik noktalarında antiseptik noktaları, bilgilendirme afişleri bulunmaktadır. Günlük ve haftalık olarak genel temizlik ve dezenfekte çalışmaları yapılmaktadır. Yine sağlık ve izolasyon odalarını oluşturduk. Sınıflarda seyreltilmiş tekli sıra sistemi ile planlı teneffüs çıkışları, öğrenci – veli ve personellere yönelik bilgilendirme çalışmaları gibi çok sayıda gerekli çalışmalar yapıldı. Bu çalışmaları Pandemi Kurulu ve Bakanlığımızın istediği standartları doğrultusunda yaparak Erzurum TSE Bölge Müdürlüğünün yaptığı titiz incelemeler neticesinde “OKULUM TEMİZ BELGESİ’Nİ” 7 Eylül 2020’de almaya hak kazanan Ağrı’nın ilk ve tek özel okulu olmanın gururunu yaşıyoruz.
Değerli Müdürüm, sevgili öğrenciler biz Ağrı Doğa Koleji olarak 15 yıllık bilgi birikimini ve tecrübesiyle ülkemiz ve İlimiz ekonomisine – istihdamına ve en önemlisi de eğitimine gücümüz nispetinde katkı sunmaya çalışıyoruz.
Biz her zaman ilimizdeki diğer okullarımızla uyumlu – işbirliğine dayalı, tatlı bir rekabetle öğrencilerimiz ve ilimizin başarısı için öğretmen ve velilerimiz ile birlikte gayret etme çabası içerisindeyiz.
Bu şekilde her yıl ortalama olarak öğrencilerimizin yarıdan fazlasını Fen Lisesi statüsündeki okullara yerleştirirken geri kalanın büyük bir kısmın da diğer nitelikli okullara ve 5 yıl önce açılışını yaptığımız Anadolu Lisemizde eğitimine devam etmektedir.
Son iki yıldır kendi mezunlarını vermeye başlayan lisemizde öğrencilerimizin onda biri Tıp ve onda biride Hukuk Fakülteleri gibi Türkiye’nin sayılı üniversitelerine yerleşmeye başlamış oldular.
İşte o öğrencilerimizden Elif Nisa Batmaz 5. Sınıftan beri ortaokul ve lise eğitimini okulumuzda tamamlayarak TYT Türkiye 1421.si sıralarına yerleşmiş ve İstanbul Çapa Tıp Fakültesini kazanmıştır. Yine Türkiye AYT Sözel 1670.si Yusuf Doğan’ı, Eşit Ağırlıkta İlk 5 bine giren ve Okan Üniversitesi Tıp Fakültesine Tam Burslu yerleşen Zarif Akpolat ve İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesine yerleşen Handan Demir ve diğer öğrencilerimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.
Evet Sevgili Öğrenciler, bu çalışmalarımızda değerli büyüklerimiz, Milli Eğitim Müdürümüz, ailelerimiz ve öğretmenlerimiz her zaman yanınızda olduğunu bilmenizi isteriz.
İşte bu vesile ile değerli Ağrı İl Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Faruk Tekin bey ve mesai arkadaşları yoğun mesaileri içerisinde kıymetli zamanlarını ayırarak aramızda bulunmaları hepimiz için büyük bir moral ve motivasyon kaynağı olmuştur. Müdürümüze ve beraberindeki ekibine, siz değerli ailelere teşriflerinden dolayı çok teşekkür eder, hepinize mutluluklar ve başarılar diliyorum”. dedi
 
Gençlere başarı yolunda tavsiyelerde bulunan Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, “Hangi görev ve mevkilerde olduğunuz önemli değil, önce iyi bir insan olmalısınız. 
Zaten iyi birer insan olmayı başarırsanız, arkasından mesleki başarılar de gelecektir.
Bizim yerimize geçecek ve daha iyilerini başaracak nesil sizler olacaksınız.
Üniversitelerde sizlere başarılar dilerim” dedi. 
İl Milli Eğitim Müdürü Tekin, konuşmasının ardından katılımcılarla birlikte öğrencileri tebrik ederek, YKS ve AYT sınavlarında dereceye giren öğrencilere plaket ve ödüllerini verdi.
Ayrıca İl Milli Eğitim Müdürü Tekin, "Okulum Temiz Projesi" kapsamında 2020-2021 eğitim öğretim yılının hazır hale getirilen okullar arasında yer alan Özel Doğa Anadolu Lisesinin belgesini okul kurucu müdürü Engiz Eskin’e vermesiyle ödül töreni sona erdi. 
SÖYLER HABER
 
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum