Milletvekili Çelebi, Kadir Gecesi münasebeti ile bir mesaj yayımladı

Milletvekili Çelebi, Kadir Gecesi münasebeti ile bir mesaj yayımladı
Editör: Söyler Haber
27 Nisan 2022 - 10:44 - Güncelleme: 27 Nisan 2022 - 10:48



AK Parti Ağrı Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ekrem Çelebi, Kadir Gecesi münasebeti ile yayımladığı mesajı

AK Parti Ağrı Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ekrem Çelebi, Kadir Gecesi münasebeti ile yayımladığı mesajında, Kadir Gecesi’nin getirdiği esenlik ve selametin, tüm yurdu, milleti ve bütün insanlığı çepeçevre kuşatmasını, yeryüzünde barış ve huzura vesile olmasını diledi.
 
Çelebi Kadir Gecesi münasebetiyle yayınladığı mesajda şu sözlere yer verdi. 
Mübarek Ramazan-ı Şerif’i uğurlamaya hazırlanırken, Kadir Gecesi’ni karşılamanın; Kadir Gecesi’ne erişmenin heyecan ve coşkusunu yaşıyoruz.

Kur’an-ı Kerim’de, “Kadir gecesi bin aydan hayırlıdır” mealindeki ayetle, bu gecenin esenlik dolu olduğuna işaret edilmektedir.

Bu kutsal gecenin getirdiği esenlik ve selametin, tüm yurdumuzu, aziz milletimizi ve bütün insanlığı çepeçevre kuşatmasını; yeryüzünde barış ve huzura vesile olmasını diliyorum.

Hiç şüphesiz, bu mübarek gece, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir imkan ve fırsat sunmaktadır. 

Bu eşsiz fırsatın şuurunda olarak, bu gecenin feyiz ve bereketinden manen en iyi biçimde faydalanılmasını temenni ediyorum.

Bu düşünce ve duygularla tüm hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam dünyasının Kadir Gecesini tebrik ediyor; bu mübarek gecenin getirdiği esenlik ve selametin, Ağrı’mızı, tüm yurdumuzu, aziz milletimizi ve bütün insanlığı çepeçevre kuşatmasını; yeryüzünde barış ve huzura vesile olmasını diliyorum” dedi.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum