AK PARTİ AĞRI İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAY TANITIMINDA SALONLARA SIĞMADI.

31 Mart yerel seçimlerinde yarışacak Belediye Başkan adayları için AK Parti Ağrı İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda adaylar tanıtıldı.

AK PARTİ AĞRI İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAY TANITIMINDA SALONLARA SIĞMADI.
Editör: Söyler Haber
11 Şubat 2024 - 13:53
.


AK PARTİ AĞRI İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAY TANITIMINDA SALONLARA SIĞMADI.

31 Mart yerel seçimlerinde yarışacak Belediye Başkan adayları için AK Parti Ağrı İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda adaylar tanıtıldı.

Ağrı Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen toplantıya, Ağrı il, ilçe ve beldelerde gelen vatandaşların çok yoğun ilgi göstermesi sonucunda salon içerisinde bulunan yüzlerce insan ayakta programı izledi. Salon dışında Ağrı’nın soğuk havasına rağmen yüzlerce insan attıkları AK Parti sloganları ile içeride bulunan dava arkadaşlarına destek çıktılar.

Toplantıya; AK Parti Grup Başkan vekili ve Ankara Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci, AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Orhan Güngör AK Parti İl. İlçe, Belde Belediye Başkan adayları, İlçe, Belde Başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda AK Parti Grup Başkan vekili Leyla Şahin Usta, AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken kilerci, AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Orhan Güngör ve AK Parti Ağrı Belediye Başkan adayı Mehmet Salih Aydın, birer konuşma yaptılar.

Toplantı, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Sırasıyla AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Orhan Güngör, AK Parti Ağrı Belediye Başkan adayı M. Salih Aydın, AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci, AK Parti Grup Başkan vekili ve Ankara Milletvekili Leyla Şahin Usta, birer konuşma yaptılar.

AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Orhan Güngör yaptığı konuşmasında; “Kadim medeniyetlere ev sahipliği yapan bereketin şehri Ağrı ve ilçelerimizden gelen tüm kardeşlerime selam ve sevgilerimi sunuyorum. Bugün AK Partimizin İlimizdeki, ilçelerimizdeki ve Beldelerimizdeki AK Adaylarını Tanıtmak için buradayız. İktidara geldiğimiz ilk günden bugüne kadar sayın genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız “Recep Tayyip Erdoğan’ın” önderliğinde tarihi adımlar attık, ilkleri başardık, her biri başlı başına bir devrim olan, düşünülmesi birçok siyasetçi için hayal olan projeler gerçekleştirdik. Sayın Cumhurbaşkanımızın da bizim de tek bir amacımız vardı buda ülkeye olan hizmet sevdamızı gerçekleştirmekti. Bu bağlamda bizler 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi gece gündüz demeden bütün gücümüzle her vatandaşımıza ulaşmak zorundayız! Çarşıda pazarda kahvede her yerde gördüğümüz herkesi kucaklayacağız, herkese ulaşacağız her eli sıkacağız, partimizin hizmetlerini projelerimizi ve yapacağımız hizmetleri anlatacağız, akılları ve gönülleri fethetmeye devam edeceğiz. Ağrı bizi bilir, biz de Ağrı’yı biliriz. Allah’ın izniyle 31 Mart Seçimlerinde Ağrı merkez adayımız Sn. Mehmet Salih Aydın, başta olmak üzere ilçe ve belde belediyelerimizdeki adaylarımızla birlikte Ağrı ilimiz bir kez daha ayağa kalkacak ve Türkiye’nin öncü şehirleri arasında yerini alacaktır. Bu vesileyle Adaylarımızı şimdiden tebrik ediyor, kendilerine seçim çalışmalarında ve daha sonrasında ilimize, ilçelerimize ve beldelerimize verecekleri hizmetlerde başarılar diliyorum. Rabbim birliğimizi daim etsin, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde İl-İlçe ve Beldelerimizde Belediyeleri kazanarak 1 Nisan sabahı milletimize hizmet etme yetkisi nasip etsin”. dedi

AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci yaptığı konuşmasında; “bu süreçte partimizde başvuru yapmış olan tüm aday adayı olan yol arkadaşlarımıza çok çok teşekkür ediyoruz. Bugün aday tanıtın toplantısı sonrasında Ağrı merkez, ilçelerimiz ve beldelerimizde büyük bir gönül seferberliği başlatacağız.
Bu davamız emin olun çok çok büyük bir davadır. Onun büyüklüğü karşısında bizim adımızın sağlığımızın unvanlarımızın mevkilerimizin hiçbir önemi yoktur. Bu davada en büyük hazinemiz birbirimize olan kardeşlerimizdir ve asla vazgeçemeyeceğimiz. Bu isimlerimizin önünde unvanlarımız kalmadığında en büyük temennimiz olmalıdır. Çoğu zaman bir şeylere sahip olmaktan ziyade bir şeylerden de feragat etmeyi gerektirir. İşte böyle bu noktada bizden her türlü makamı görevi elimizin tersiyle iteriz ama kardeşlik bağımızdan asla ve asla vazgeçmeyeceğiz. Vazgeçirmenize de müsaade etmeyeceğiz. Teşkilatlarımızda görev yapan bu davaya gönül veren her kardeşimiz bizim için kıymetlidir. Bu duyguyla hep birlikte kenetlenerek el ele omuz omuza göz göze adaylarımızın başarıları için gece gündüz demeden çalışacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Merkezin tensipleri ve takdirleriyle Ağrı Belediye Başkanımız Mehmet Aydın ile birlikte ilçe ve belde Belediye Başkanı olan tüm adaylarımızdan başarılar diliyoruz. Bugüne kadar Belediye Başkanlığı görevi özveriyle ve gayretle yerine getiren mevcut Belediye Başkanımız Metin Karadoğan başta olmak üzere şükranlarımızı sunarken bu dava için ter döken gece gündüz demeden gayret gösteren, geçmişten bugüne kadar görev alan, tüm İl Başkanlarımıza Milletvekillerimize Belediye Başkanlarımıza kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza teşkilat mensuplarımızın tamamına teşekkür ediyorum. Samimiyetle hizmet etmek ve partimizi bir adım daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız”. dedi

 AK Parti grup başkan vekili Leyla Şahin Usta; “Eski Türkiye'de böyle değildi bunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Eski Türkiye'de Türkiye denilince belli başlı yerler vardı doğu ile batı bir değildi. Batı başkaydı Doğu başkaydı ama şimdi öyle mi Elhamdülillah AK Parti iktidarıyla birlikte Recep Tayyip Erdoğan'ın vizyon ve hedefleri ile insana Hizmet et ki devlet ayakta dursun anlayışıyla ülkemizin batısı da bir doğusu da bir. Ağrı bir Edirne bir hepimiz biriz kardeşiz diyoruz. Bu anlayışı hakim kılmak için büyük bedeller ödendi, büyük zorluklar aşıldı. Türkiye geldiği günden bugün bu anlayışta hizmetten asla ve asla geri adım atmayacaktır. O dönem geleceğiz diyenler birbiriyle sarmaş dolaş olanlar bugün ne haldeler görüyoruz. Ne diyorlar İyi ki biz iktidara gelmemişiz yoksa ülke ne hale gelirdi diye kendileri söylemeye başladılar. Millet ittifakının içinde mensubu olan hepsi tek tek söylemeye başladılar. Hatta birbirlerine değil kendi içlerinde de bunu söyleme başladılar. O yüzden diyoruz ki 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti iktidarıyla birlikte AK Parti yerel yönetimlerde belediyecilik hizmetlerinin gelmesini bütün vatandaşlarımız canı gönülden arzu ediyor. Bunu biliyoruz buna inanıyoruz ve güveniyoruz. AK Parti’nin bir anlayışı da seçimlerde vatandaşlarımız ve milletimizin takdiri neyse başımızın tacıdır dedik bugün bu noktaya böyle geldik. 31 Mart seçimlerinde bizim sandığa gitmeyen tek bir vatandaşımız bile kalmamalı. Herkesi sandığa götürmeliyiz. Bunun için gece gündüz çalışmalıyız. Sandıkta da başarıyla çıkmak için samimiyet ve gayret tevazu ile kapı kapı sokak sokak semt semt mahalle mahalle dolaşacağız. Herkesin gönlünü alacağız, herkesin elini sıkacağız”. dedi

Konuşmalar sonunda AK Parti'nin Ağrı'da yarışacak İlçe Belde Belediye Başkan adayları tanıtıldı. Ağrı Aday Tanıtım programı şölen ile başladı şölen içerisinde sona erdi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum