​​​​​​​KAYMAKAM EKİNCİ, DİN GÖREVLİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Ekinci, vatandaşlara sevgi, saygı ve hoşgörü kuralları içinde davranmalısınız.

​​​​​​​KAYMAKAM EKİNCİ, DİN GÖREVLİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
Editör: Söyler Haber
26 Eylül 2022 - 21:59 - Güncelleme: 26 Eylül 2022 - 22:05


KAYMAKAM EKİNCİ,
DİN GÖREVLİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Ekinci, vatandaşlara sevgi, saygı ve hoşgörü kuralları içinde davranmalısınız.

İmamlar İle Toplantı
Doğubayazıt Kaymakamı Murat Ekinci, makamında günün belirli bölümlerinden hoş geldiniz ziyaretlerinin yanısıra ilçeyi tanıma toplantılarına da aralıksız devam ediyor.

Doğubayazıt İlçe Müftülüğü ’nün yapmış olduğu eylül ayı mutat toplantısı, İlçe Kaymakamı Murat Ekinci ve İlçe Müftüsü İbrahim Yiğit'in katılımı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü konferans Salonunda gerçekleşti. Toplantı Doğubayazıt Hacı İbrahim Gül Cami İmam Hatibi Muhittin Koşgen hocanın okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Doğubayazıt merkez ve köylerde görev yapan din görevlilerinin bir araya geldiği toplantıda bir konuşma yapan Kaymakam Murat Ekinci, “Dünyanın en güzel mesleklerinden biri imamlık mesleğidir. Bundan dolayı din görevlilerimiz her zaman toplumumuzda büyük bir saygı görmektedir. Din görevlilerimizin her zaman her yerde toplumu aydınlatma gibi bir vazifeleri vardır. İmam, mahallesine, köyüne iyilik getiren toplumla iç içe olan örnek insan demektir. Din görevlilerine birlik ve beraberlik vurgusu yaparak görevlerinizi yaparken vatandaşlarımıza karşı da sevgi, saygı ve hoşgörü kuralları içinde davranmalısınız. Camilerimizde temizlik ve hijyen konusunda hassasiyet gösterilmesi gerekir.” dedi.
 
Düzenlenen toplantıda; Camilerde yürütülen faaliyetler, Kur’an Kursları, 4-6 yaş Kur’an kursları, gençlik çalışmaları hakkında bilgiler sunuldu.

3.Hudut Tabur Komutanlığına Ziyaret
Kaymakamı Murat Ekinci, Telçeker 3. Hudut Tabur Komutanlığı'nı ziyaret etti.

Tabur Komutanı Piyade Binbaşı Emre Şimşek ile birlikte Komutanlığa bağlı Karakollarda ve Üs Bölgelerinde incelemelerde bulundu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum