DOĞUBAYAZIT'DA KORONA VİRÜSTE 7. ÖLÜM

Doğubayazıt'ta ki korona virüs kaynaklı ölüm sayısı 7’ye yükseldi

DOĞUBAYAZIT'DA KORONA VİRÜSTE 7. ÖLÜM
Editör: Söyler Haber
18 Ağustos 2020 - 10:36

Doğubayazıt'ta ki korona virüs kaynaklı ölüm sayısı 7’ye yükseldi.

Daha Önce Yaptığımız Haberde “Yasakların Olmadığı Doğubayazıt ve Korona Virüs” Haberinde Tehlikeyi Bildirmiştik.

DEVLET BÜYÜKLERİMİZDEN RİCAMIZDIR YASAKLARA UYMAYANLARA EN AĞIR CEZALAR UYGULANSIN.

Doğubayazıt Belediye Başkanı ve personellerinde birçoğunun yapılan Korona Virüs COVİD-19 testleri pozitif çıkmıştır. Doğubayazıtlı vatandaşlarımız tüm uyarıları dikkate almayarak Virüs yokmuş gibi hayatlarına devam etmektedirler.

DOĞUBAYAZIT İLÇESİNDE KORONA VİRÜS COVİD-19 VİRÜSÜ TAŞIYANLAR CADDELERDE KOL GEZİYOR.

Düğünlerde Sosyal Mesafe ve Maske Yok

Taziyelerde Sosyal Mesafe ve Maske Yok

Cadde ve Sokaklarda Sosyal Mesafe ve Maske Yok

Cafe, Lokanta, Çay Kahvehanelerinde, Piknik Alanlarında Sosyal Mesafe ve Maske Yok

Doğubayazıt ilçesinde her gün sosyal medyada hesaplarında yapılan paylaşımlarda düğün, taziye, piknik, cadde ve sokaklarda maske, sosyal mesafe kurallarına uymayan, her gün sıklıkla kurallara uyma konusunda belediyede yapılan anonsları ve uyarıları dikkate almayan vatandaşlar, sonunda Doğubayazıt’da Korona Virüse ’de 7.  ölüm haberinide aldılar.

Vatandaş diyorki; "Bizler Doğubayazıtlılar olarak her oturduğumuz toplumlarda bizler böyle ileri görüşlü, böyle demokrat, insan haklarına saygılı, dünyayı görmüş ve okumuş insanlarız diye hava atmaktayız. Nerede bu söylemlerimiz neden bu söylemlerimizi fiiliyatta göstermiyoruz. Ölen yakınlarımızın cenaze namazlarına ve taziyelerine katılamıyoruz. En yakınlarımızın düğünlerine sevinçlerine ortak olamıyoruz. Ey Korona Virüs hastalığını taşıyan insanlar siz bu hastalığı dikkate almıyorsanız, kronik hastalığı olan sağlığına dikkat eden ve bu hastalığı dikkate alan kardeşlerinize biraz saygınız olsun, kendinizi evinizde veya hastanede izole edin ki sizde kurtulun Doğubayazıt halkı da bu Korona Virüs belasında kurtulsun".dediler

Edinilen bilgilere göre Doğubayazıt Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesinde şuan 4 bölüm Korona Virüs (COVİT-19) hastaları için kapatılmış ve her odada en az iki veya üç hasta yatmaktadır.

Doğubayazıt Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesinde yer olmadığı için Korona Virüs COVİD-19 hastaları başka illere sevk edilmektedir. Hastanelerde yapılan tüm müdahaleler sonucunda bir bir Doğubayazıtlı hemşerilerimiz yaşamlarına veda etmektedirler.

Yasaklara uymayanların yüzünde Doğubayazıt halkı bir bir sevdiklerini kaybediyor ve böyle devam ederse Doğubayazıt halkı olarak bizler daha çok sevdiklerimizi kaybederiz.

SÖYLER HABER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum