DOĞUBAYAZIT BELEDİYE BAŞKAN VEKİLLİĞİNE İLK KEZ GELDİ

DOĞUBAYAZIT BELEDİYE BAŞKAN VEKİLLİĞİNE İLK KEZ GELDİ
Editör: Söyler Haber
25 Ekim 2021 - 20:20 - Güncelleme: 25 Ekim 2021 - 20:35


DOĞUBAYAZIT BELEDİYE BAŞKAN VEKİLLİĞİNE İLK KEZ GELDİ

Türkiye genelinde yapılan 2019 Mart yerel seçimlerinde HDP’den Belediye Başkanlığını kazanan daha sonra bağımsız olan Başkan Yıldız Acar, bağımsız olduğu günden bugüne kadar devamlı Belediye Başkan Vekilliği görevini Bağımsız Belediye Meclis Üyelerinden Selahattin Savaş ve Kemal Gültekin’e vermekteydi.

Doğubayazıt Bağımsız Belediye Başkanı Yıldız Acar 22.10.2021 Cuma günü olmak üzere 30 ay 8 gün sonra ilk kez Belediye Başkan vekilliği görevini bir başka Bağımsız Belediye Meclis Üyesi olan Baran Karahan’a verdi.

Baran Karahan ile yaptığım sohbette neden bugüne kadar Belediye Başkan vekilliği görevinden yer almadınız sorusuna, Baran Karahan verdiği cevapta ilk başlarda ben sahada çalışmak istediğimi Başkanımız Yıldız Acar’a iletmiştim ve bugüne kadar hep sahada çalıştım. Belediye Başkanımız Yıldız Acar ile yaptığımız istişareler sonucunda bundan sonra bende diğer arkadaşlarım gibi Başkan vekilliği görevinde yer almak istediğimi ilettim. Başkanımız Yıldız Acar’da bu isteğimi kabul ederek bana bu görevi layık gördü. Bende bana bu görevi layık gören Başkanımız Yıldız Acar’a şahsım adına teşekkür ediyorum. dedi

Doğubayazıt Belediye Başkan Vekili Baran Karahan'a Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, Söyler Haber ve Agrihaberleri net ailesi olarak bizlere gösterdiği yakın ilgi ve aladan dolayı teşekkür ediyor yeni görevinden başarılar diliyoruz.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum