AK PARTİ TEŞKİLAT AKADEMİSİ AĞRI EĞİTİM PROGRAMI SONA ERDİ

AK PARTİ TEŞKİLAT AKADEMİSİ AĞRI EĞİTİM PROGRAMI SONA ERDİ
Editör: Söyler Haber
25 Ekim 2021 - 22:35 - Güncelleme: 25 Ekim 2021 - 22:51


AK PARTİ TEŞKİLAT AKADEMİSİ AĞRI EĞİTİM PROGRAMI SONA ERDİ

AK Parti Teşkilat Akademisi Ağrı Eğitim Programı İkinci Gününde AICÜ Osmanlı Salonunda Devam Etti.

AK Parti Teşkilat Akademisi Ağrı Eğitim Programı ikinci gününde programı sabah saat 10.00 da başladı.

AK Parti Teşkilat Akademisi Ağrı Eğitim Programının ikinci gününde; AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkan Yrd. Osman Karaaslan, AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu, İl, İlçe, Belde Başkanları ve yönetimleri, konuşmacılar olarak ta Cihangir İşbilir, Ersin Çelik, Mesut Emre Balcı, Şaban Kızıldağ ve Dursun Ali Erzincanlı katıldılar.

Teşkilat Akademisi Ağrı Eğitim Programı kapsamının ikinci gününde Anadolu Ajansı Haber Akademisi Müdürü Cihangir İşbilir “DÜNYA’NIN YENİ YILDIZI TÜRKİYE” konu başlıklı sunumunu gerçekleştirdi.

Teşkilat Akademisi Ağrı Eğitim Programı kapsamında Gazetec Ersin Çelik“SİYASAL İLETİŞİM ve YENİ MEDYA” konu başlıklı sunumunu gerçekleştirdi.

Teşkilat Akademisi Ağrı Eğitim Programı kapsamında Mesut Emre Balcı EĞİTİM-SAĞLIK-SOSYAL POLİTİKALAR başlıklı konuşmalarının sunumu gerçekleştirdi.

Teşkilat Akademisi Ağrı Eğitim Programı kapsamında Şaban Kızıldağ ETKİLİ İLETİŞİM başlıklı konuşmalarının sunumunu yaptı.

Teşkilat Akademisi Ağrı Eğitim Programı kapsamında Dursun Ali Erzincanlı AK DEĞERLER başlıklı konuşmalarının sunumunu gerçekleştirdi.

Doğubayazıt’lı yazar ve AK Parti Doğubayazıt İlçe Teşkilatı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yrd. görevini yürüten Esra Can sahneye çıkarak hayat hikayesinde kesintiler anlattı.

AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu, Konuşmaların ardında iki günlük programa katılan Teşkilat mensuplarına ve konuşmacılara bir teşekkür konuşması yaptı. Ayrıca programa katılan her konuşmacıya Başkan Özyolcu, İshakpaşa Sarayı panosu hediye etti.

İki günlük AK Parti Teşkilat Akademisi Ağrı Eğitim Programı çekilen fotoğraflar ve halaylar eşliğinde sona erdi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum