AK PARTİ TEŞKİLAT AKADEMİSİ "AĞRI EĞİTİM PROGRAMI "AİCÜ OSMANLI SALONUNDA STARTI VERİLDİ.

AK PARTİ TEŞKİLAT AKADEMİSİ "AĞRI EĞİTİM PROGRAMI "AİCÜ OSMANLI SALONUNDA STARTI VERİLDİ.
Editör: Söyler Haber
24 Ekim 2021 - 01:32 - Güncelleme: 24 Ekim 2021 - 07:52


AK PARTİ TEŞKİLAT AKADEMİSİ AĞRI EĞİTİM PROGRAMI
AİCÜ OSMANLI SALONUNDA STARTI VERİLDİ.

AK Parti Teşkilat Akademisi Ağrı Eğitim Programı İki Gün Sürecek, Program AICÜ Osmanlı Salonunda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardında Startı Verildi.
Ağrı İl, İlçe ve Belde yönetiminde bulunan Ana Kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ile yapılan ilk gün ki program 8 saat sürdü ve çok sayıda teşkilat mensubu katılım sağladı.

AK Parti Teşkilat Akademisi Ağrı Eğitim Programının ilk gününde; AK Parti Adıyaman Milletvekili AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Aydın, AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkan Yrd. Osman Karaaslan, AK Parti Yerel Yönetimler Bşk. Yrd. ve önceki dönem Elazığ Bld. Bşk. Mücahit Yanılmaz, AK Parti MKYK üyesi Alaattin Parlak, Ortadoğu Dergisi Editörü ve Türkiye Gazetesi yazarı Prof. Dr. Mehmet Şahin, AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu, Araştırmacı-Yazar Abdurrahman Uzun konuşmacı olarak katıldılar.

Ağrı’da iki gün sürecek olan AK Parti AR-GE Teşkilat Akademisi Ağrı programı, AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu’nun açılış konuşmasıyla başladı. Başkan Özyolcu AK Partinin dünden bugüne nasıl geldiğini ve bundan sonra hedefleri hakkında teşkilat mensuplarına ilgi verdi.

Teşkilat Akademisi, Ağrı Eğitim programı kapsamında, Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan, AR-GE ve Teşkilat hakkında bilgiler sundu.

AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans ile salonda bulunan teşkilat mensuplarına hitap konuşmasında salonu dolduran teşkilat mensupları Ağrı Reisin yanındadır sloganları ile Ağrı’dan Reisi selamladır.

AK Parti Adıyaman Milletvekili AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Aydın, Teşkilat Akademisi" programı kapsamında Teşkilat mensuplarına “AK PARTİ DEMOKRASİ YOLCULUĞU VE LİDER" konusunu anlattı.

Teşkilat Akademisi Ağrı Eğitim Programı kapsamında AK Parti MKYK üyesi, AK Parti Yerel Yönetimler Bşk. Yrd. ve önceki dönem Elazığ Bld. Bşk. Mücahit Yanılmaz, teşkilat mensupları ile bir araya gelerek “REFORMCU AK BELEDİYECİLİK “ adlı sunum gerçekleştirdi.

Teşkilat Akademisi Ağrı Eğitim Programında Akademik Ortadoğu Dergisi Editörü ve Türkiye Gazetesi yazarı Prof. Dr. Mehmet Şahin, “SAVUNMA-SANAYİ-Teknoloji ve ULAŞTIRMA “konu başlıklı sunum gerçekleştirdi.

Genel Merkez AR-GE ve Eğitim birimi tarafından düzenlenen Teşkilat Akademisi Eğitim Programında AK Parti MKYK üyesi Alaattin Parlak, “TEŞKİLATIN EL KİTABI “ adlı sunumunu gerçekleştirdi.

Soru- Cevap bölümünde AK Parti Doğubayazıt ilçe Başkanı Av. Mustafa Konyar ve Diyadin İlçe Başkanı Uğur Özmen söz alarak İl ve İlçede bürokraside çektikleri zorlukları anlattılar.


Günün son konuşmasını Araştırmacı-Yazar Abdurrahman Uzun.yaptı. Program sonunda sahnede çekilen halaylar ile ilk gün ki program sona erdi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum