DOĞUBAYAZIT BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ ACAR GAZETECİLERİ UNUTMADI

DOĞUBAYAZIT BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ ACAR GAZETECİLERİ UNUTMADI
Editör: Söyler Haber
22 Ekim 2020 - 15:10 - Güncelleme: 22 Ekim 2020 - 15:19
DOĞUBAYAZIT BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ ACAR GAZETECİLERİ UNUTMADI

Doğubayazıt Bağımsız Belediye Başkanı Yıldız Acar, gazeteciler ile kahvaltı programında bir araya geldi.
21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla Doğubayazıt Belediyesi tarafından gazeteciler için düzenlenen kahvaltı programı Konak Cafe’ de gerçekleşti.

Programa; Doğubayazıt Bağımsız Belediye Başkanı Yıldız Acar, Başkan Yardımcısı Mahmut Doğan, Meclis Üyeleri: Baran Karahan, Kemal Gültekin, Selahattin Savaş;Ağrı 04Haber Sahibi Taner Söylemez, Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Söyler Haber Sitesi Sahibi Sıddık Söyler, Doğubayazıt Gazetesi Sahibi Nezir Çelik, Doğubayazıt Halkın Sesi Gazetesi Sahibi Hamza Salman, Narinkale Gazetesi’nden Sedat Kuşcu katıldılar.

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolaysıyla kahvaltı programında gazetecilerle buluşan Başkan Acar; şartlar ne olursa olsun; doğru, tarafsız ve demokrasiyi gözeten, halkımızın haber alma hürriyetinin sağlanması konusunda büyük bir rol oynayan gazetecilerimizin özverili emekleri tartışılmaz. Bugün burada davetimize icabet eden sizlerin ve tüm basın emekçilerinin gününü kutluyorum.

Kahvaltı programında Doğubayazıt Bağımsız Belediye Başkanı Yıldız Acar, Doğubayazıt’ın sorunları hakkında gazetecilere bilgi verdi.

Acar “ Ben hiçbir partiye üye değilim, hiçbir partiye bağlı değilim, bağımsız bir belediye başkanıyım, Doğubayazıt halkına hizmet etmek için buradayım. Belediye olarak kapımız her zaman halkımıza açıktır. Haftanın her çarşamba günü halk günü yapıyoruz. Vatandaşlarımızla biraraya geliyor sorun ve dertlerini dinliyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen sorun ve talepleri en kısa süre içerisinde çözmeye çalışıyoruz. İlçemizin yol, su, kanalizasyon sorunları vardır. Belediye olarak bunları çözmek zorundayız. Caddelerimizde gideceğimiz bir yolumuz yok, daha kanalizasyonu olmayan mahallelerimiz var, ilçemize yetecek kadar suyumuz yok, sular bazen kısmi olarak kesiliyor, belediye olarak bunları çözmek için projeler üretmek ve hayata geçirmemiz lazım. Ben buradan halkımızdan destek bekliyorum”. dedi

Kahvaltı programı günün anısına çekilen fotoğraflar ardında sona erdi.

SÖYLER HABER
 
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum