​​​​​​​ATATÜRK'ÜN EBEDİYETE İNTİKALİNİN 84. YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA AĞRI'DA TÖREN DÜZENLENDİ

​​​​​​​ATATÜRK'ÜN EBEDİYETE İNTİKALİNİN 84. YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA AĞRI'DA TÖREN DÜZENLENDİ
Editör: Söyler Haber
10 Kasım 2022 - 19:04


ATATÜRK'ÜN EBEDİYETE İNTİKALİNİN 84. YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA AĞRI’DA TÖREN DÜZENLENDİ

Ağrı’da Atatürk'ün ebediyete intikalinin 84. yıl dönümü dolayısıyla bir tören düzenlendi.

Program: Sabah saat 08.55 de Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunumlarıyla başladı.

İlçe genelinde saat 09.05‘te Resmi Kurumlar, Okullar, Kamu Kurum ve Kuruluşları ile iş yerlerindeki Bayraklar yarıya indirilerek, 2 dakikalık sirenlerin ve araçların kornalarının çalınmasından sonra çelenk programı sona erdi.

Vali Dr. Osman Varol ve heyeti Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programına katıldı. Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün vefatının 84. yılı münasebetiyle düzenlenen anma programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı; Öğretmenlerinin hazırlamış olduğu “Bir Resim Yap Çocuğum” adlı şiirin okunması, Yabancı liderlerin Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK hakkında söylediği sözler ve öğrencilerin hazırlamış olduğu müzik dinletisiyle devam etti.

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, 12. Mknz. P. Tug. K. V. Alb. Erhan Cesur ve Belediye Başkanı Savcı Sayan ATATÜRK Haftası münasebetiyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül takdiminde bulundu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum