AK PARTİ DOĞUBAYAZIT İLÇE TEŞKİLATI HEDEFİMİZ 85 KÖYÜMÜZÜ ZİYARET ETMEK

AK PARTİ DOĞUBAYAZIT İLÇE TEŞKİLATI HEDEFİMİZ 85 KÖYÜMÜZÜ ZİYARET ETMEK
Editör: Söyler Haber
26 Ekim 2020 - 10:57 - Güncelleme: 26 Ekim 2020 - 12:00
AK PARTİ DOĞUBAYAZIT İLÇE TEŞKİLATI HEDEFİMİZ 85 KÖYÜMÜZÜ ZİYARET ETMEK

Doğubayazıt AK Parti İlçe Teşkilatı 22.02.2020 günü yapılan Doğubayazıt AK Parti İlçe kongresinden sonra her hafta bir köy ziyareti projesinden, pandemi süresi içerisinde kurallara uyarak 85 köyü olan Doğubayazıt’ta bugüne kadar 19 köy ziyareti edilmiştir.

Doğubayazıt AK Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Konyar ve teşkilatı 22 Şubat gününden bugüne kadar yaptıkları 19 köy ziyaretlerinde her köyün var olan sıkıntılarını yerinde tespit ederek, alınan notlarla gereken yerlere anında bildirip çözüm üretmek için yoğun bir çaba harcamaktadırlar.

Bu gün AK Parti İlçe Teşkilatı olarak, İlçe Başkanı Av. Mustafa Konyar, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Ertoğrul, Doğubayazıt Belediye Meclis Üyesi Sıddık Söyler, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı İbrahim Sökmeci, Kadın kolları Başkanı Arife Gül, Teşkilat Başkanı Engin Pazik, Teşkilat Başkan Yrd. Salih Barış, Yön. Kur. Üyesi Esra Can, Figen Göktürk ile beraber Doğubayazıt'a bağlı Kızılkaya köyünü ziyaret ettiler.
89 hanesi 685 nüfuslu Kızılkaya Köyü Muhtarı Ecevit Yiğit tarafından karşılanan heyet, köyde muhtarın evine misafir oldular.

Kızılkaya köyüne giden AK Parti heyeti köy ahalisi ile bir araya gelerek köylerindeki sıkıntılarının neler olduğunu yerinde tespit ettiler.

İlçe Başkanı Av. Mustafa Konyar köylülere yaptığı açıklamada “sıkıntılarınızın hepsini not aldık, bizler elimizden ne geliyorsa Allah’ın izniyle devletimizin ve AK Parti hükümetimizin gücüyle inşallah en kısa sürede çözmeye çalışacağız. Başta Ağrı Milletvekilimiz, Ağrı Valimiz, İlçe Kaymakamız ve birim amirlerimize bu sorunlarınızı ileteceğiz, ilçede de bunların takipçisi de bizler olacağız”. dedi

Köy meydanında bulunan köylüler ile hasbihal eden heyet, daha sonra köyde bir evde bulunan iki engelli kardeşi ziyaret ettiler. Maddi durumu iyi olmayan ailenin sorunlarını dinleyip en kısa süre içerisinden sorun ve sıkıntılarına acilen çözüm üretmek için Başkan Konyar, tarafından gereken yerlere gereken bilgiler verildi.
Köydeki çocuklar köye gelen heyet ile güzel sohbetler ederek bizler okumak istiyoruz, hayallerimiz var hayallerimize ulaşmak için okumalıyız dediler.

İlçe Başkanı Mustafa Konyar tarafından köydeki çocuklara kek ikramı yapıldı daha sonra Kızılkaya Karakol komutanlığı ziyaret edildi.

SÖYLER HABER
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum