AK PARTİ, BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞMAYA DEVAM EDECEK

AK Parti Ağrı Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ekrem Çelebi, AK Parti’nin 21. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK PARTİ, BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞMAYA DEVAM EDECEK
Editör: Söyler Haber
13 Ağustos 2022 - 11:27 - Güncelleme: 13 Ağustos 2022 - 11:33





“HEP BİRLİKTE NİCE AK YILLARA “

AK Parti Ağrı Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ekrem Çelebi, AK Parti’nin 21. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
 
Çelebi mesajında, Milletimizin bağrından kopan, her zaman milletin iradesini el üstünde tutan AK Partimiz 21 yılı geride bırakırken ülkemizi hak ettiği noktaya taşıyacak adımları kararlılıkla atmış bundan sonra da atmaya devam edecektir. dedi.
 
“2002’DEN BU YANA TÜRKİYE’NİN ÇÖZÜLEMEYEN SORUNLARINI ÇÖZDÜK”

Çelebi mesajında: “14 Ağustos 2001 yılında başlayan ve kuruluşundan 1 yıl sonra iktidar olan partimizin kutlu yürüyüşü milletimizin desteği ile bugünlere gelirken, ülkemizin geleceğine ipotek koymak isteyen karanlık odakların kapatma davası, e-muhtıra ve hain darbe teşebbüsüne karşı milletimizin desteği ve liderimizin dik duruşu ile yoluna devam etmiş, eğitimden sağlığa, turizmden tarıma, ulaştırmaya, ekonomiye, demokrasiye kadar her alanda destanlar yazmıştır.
 
AK Parti'yi var eden ve yaşatan ruh, İstanbul'un fethinden Çanakkale Zaferi’ne, İstiklal Harbi'nden 15 Temmuz'a kadar bu milletin gurur vesilesi tüm dönemlerinin genini oluşturan ruhtur.
 

AK PARTİ, BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞMAYA DEVAM EDECEK
 
Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi ‘Yeter söz milletin’ diyerek yola çıkan AK Partimiz, hizmete sevdalı kadrolarıyla 21 yıldır girdiği her seçimden zaferle ayrılmış ve ülkemizin 780 bin kilometrekaresini kucaklayan, 85 milyona hitap eden bir parti olmuştur.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, AK Parti'nin kuruluşunda söylediği ‘Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ sözünü anımsatan Milletvekili Çelebi: “Bugüne kadar tüm liderler, herkes hayal etti ama AK Parti, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde herkesin hayalini gerçekleştirdi. Biz, milletimizle beraber büyük ve güçlü Türkiye idealiyle yürümeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 
AK Parti denilince milletin ortak hafızasında yatırımlar, yenilikler ve icraatların oluşturduğu hizmet destanlarının yer aldığına dikkati çeken Ekrem Çelebi, "Milletimizin emrinde, milletin hizmetkarı olma anlayışı ile gece gündüz demeden çalışan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şahsım ve ülkem adına minnet ve şükranlarımı sunuyorum.
 
‘Halka Hizmet Hakka Hizmettir’ diyerek emek sarf eden bu davaya gönül veren, partimize emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ahirete intikal eden teşkilat mensuplarımıza Cenabı Allah'tan rahmet diliyor, partimizin 21. kuruluş yılının ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum