AK PARTİ AĞRI MİLLETVEKİLİ ADAYLARI "BİZLER İTHAL DEĞİLİZ, AĞRI'NIN ÖZ EVLATLARIYIZ"

AK PARTİ AĞRI MİLLETVEKİLİ ADAYLARI, “TÜRKİYE YÜZYILI BAŞLIYOR” SLOGANIYLA TAM KADRO SAHAYA İNDİ

AK PARTİ AĞRI MİLLETVEKİLİ ADAYLARI "BİZLER İTHAL DEĞİLİZ, AĞRI'NIN ÖZ EVLATLARIYIZ"
Editör: Söyler Haber
16 Nisan 2023 - 12:56 - Güncelleme: 16 Nisan 2023 - 13:42


AK PARTİ AĞRI MİLLETVEKİLİ ADAYLARI,
“TÜRKİYE YÜZYILI BAŞLIYOR” SLOGANIYLA TAM KADRO SAHAYA İNDİ

“BİZLER İTHAL DEĞİLİZ, AĞRI’NIN ÖZ EVLATLARIYIZ”

AK Parti Ağrı milletvekili adayları, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve genel seçimler için Ağrı il merkezinde seçmenlerle buluşarak çalışmalarına başladılar.

Saat 10.40 da Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanında, AK Parti il, ilçe, belde teşkilatları ve vatandaşların katılımıyla 28. Dönem AK Parti Ağrı Milletvekili adayları Ruken Şahin Kilerci, Abbas Aydın, Mehmet Ali Bilgili ve Şaban Polat, yoğun ve çoşkulu bir kalabalık eşliğinde karşılandı.

Karşılamaya gelen teşkilat mensupları ve vatandaşlar araç konvoyu eşliğinde Erzurum Caddesi üzerinde bulunan AK Parti Ağrı İl Başkanlığına gitti.

AK Parti Ağrı İl Başkanlığı binasının önünde bekleyen partililere hitaben Ağrı İl Başkanı, AK Parti Ağrı Milletvekili adayları “TÜRKİYE YÜZYILI BAŞLIYOR” sloganıyla birer tanışma konuşması yaptılar.

Milletvekili adayları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ağrı halkına gönderdiği selamlarıyla yaptıkları coşkulu selamlama konuşmasında dikkat çeken konular “Biz ithal değiliz. Biz Ağrının öz evlatlarıyız. Türkiye yüzyılında Ağrı için yarın değil hemen şimdi. Ağrı’nın yüzyılı olsun.

Daha sonra Milletvekili adayları beraberindeki partililerle Cumhuriyet Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirerek, seçim çalışmalarına başladılar.

İl Başkanı Orhan Güngör, Milletvekili adayları, teşkilat üyeleriyle beraber merkezde Gökçen, ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundular.

Akşam Ağrı Öğretmen Evinde Milletvekili adayları, teşkilat mensupları ve vatandaşlar ile bir araya gelerek iftar açtılar.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum