DOĞUBAYAZIT'TA 10-14 NİSAN 2023 POLİS HAFTASI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER İLE KUTLANDI

Emniyet Teşkilatının 178’inci kuruluş yıldönümünde Doğubayazıt’ta 10-14 Nisan 2023 Polis Haftası çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

DOĞUBAYAZIT'TA 10-14 NİSAN 2023 POLİS HAFTASI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER İLE KUTLANDI
Editör: Söyler Haber
14 Nisan 2023 - 23:38 - Güncelleme: 15 Nisan 2023 - 00:00



DOĞUBAYAZIT’TA 10-14 NİSAN 2023 POLİS HAFTASI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER İLE KUTLANDI

Emniyet Teşkilatının 178’inci kuruluş yıldönümünde Doğubayazıt’ta 10 Nisan Polis Haftası çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

▪️10 Nisan 2023 Pazartesi günü Polis Haftası Doğubayazıt Hükümet Konağı bahçesinde Atatürk Anıtına saygı duruşu, çelenk sunumu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlandı. Doğubayazıt ilçe Kaymakamı Murat Ekinci, makamında ziyaret edilerek emniyet teşkilatı tarafından çiçek takdim edilmiştir.

▪️11 Nisan 2023 Salı günü Ararat Restaurant’ta ramazan ayı dolayısıyla iftar programı yapılmış, Kaymakam Murat Ekinci, İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Solak ve İlçede görev yapan Emniyet Teşkilatı personelleri eşleriyle beraber programa katılım sağlamıştır.

▪️12 Nisan 2023 Çarşamba günü Anaokulu ve Lise öğrencileri İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret edip, bu ziyaretler kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü envanterinde kayıtlı araçlar öğrencilere sergilenmiş ve tanıtımı yapılmıştır.  Polis mesleğinin sevdirme ve tanıtma amacıyla ziyarete gelen Anaokulu öğrencilerine boyama kitabı hediye edilerek, kek, süt vb. gibi ikramlar yapılmış ve İlçe Emniyet Müdürlüğü binası öğrencilere gezdirilerek tanıtımı yapılmıştır.

▪️14 Nisan 2023 Cuma günü saat 11.00 sularında Doğubayazıt Merkez Camiinde 10 Nisan Polis Hatası dolaysıyla Mevlit Programı gerçekleştirilmiştir. İlçe Müftüsü İbrahim Yiğit ve Merkez camii imamları tarafından okunan mevlidi şerif ve dualar eşliğinde görevleri başında şehit olan polis ve güvenlik güçlerinin ruhlarına hediye edildi.

Programa; Doğubayazıt Kaymakamı Murat Ekinci, Cumhuriyet Başsavcısı Bahri Yalçınöz, İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Solak, Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti Bşk. ve AK Parti Belediye Meclis üyesi Sıddık Söyler, emniyet personelleri ve çok sayıda Doğubayazıtlı vatandaşlar katılım sağladı.

Kılınan Cuma Namazının ardında protokol heyeti mevlit programına katılan vatandaşların cumalarını kutlayarak program sona erdi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum