AK KADROLAR SAHADA ÇALIŞMALARINA TAM GAZ DEVAM EDİYOR

AK Parti Ağrı Milletvekili Adayları bugün Taşlıçay, Doğubayazıt ve Diyadin ilçelerinde seçim bürolarının açılışlarını gerçekleştirdiler.

AK KADROLAR SAHADA ÇALIŞMALARINA TAM GAZ DEVAM EDİYOR
Editör: Söyler Haber
19 Nisan 2023 - 01:53 - Güncelleme: 19 Nisan 2023 - 03:17


AK KADROLAR SAHADA ÇALIŞMALARINA
TAM GAZ DEVAM EDİYOR

AK Parti Ağrı Milletvekili Adayları bugün Taşlıçay, Doğubayazıt ve Diyadin ilçelerinde seçim bürolarının açılışlarını gerçekleştirdiler.

AK Parti Ağrı Milletvekili Adayları Turizmci Ruken Şahin Kilerci, Av. Abbas Aydın, Dr. Mehmet Ali Bilgili, Eğitimci Şaban Polat, AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Orhan Güngör ve teşkilat mensupları Taşlıçay, Doğubayazıt ve Diyadin ilçelerinde seçim bürolarının açılışına katılarak vatandaşlar ile bir araya geldiler.

Taşlıçay’da seçim büro açılışının ardından vekil adayları, Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir, İlçe Başkanı Alican Çapar, il, ilçe ve teşkilat mensupları vatandaşlar ile yakın ilişki kurup, 14 mayısta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerinde AK Parti’ye oy istediler.

Doğubayazıt’ta AK Parti Ağrı Milletvekili Adayları Ruken Şahin Kilerci, Abbas Aydın, Mehmet Ali Bilgili, Şaban Polat, AK Parti Ağrı İl Başkanı Orhan Güngör, ilçe Başkanı M. Sena Geçit, Belediye Meclis Üyesi Sıddık Söyler, İl Meclis Üyesi Mehmet Ertuğrul ve ilçe teşkilat mensuplarıyla çarşı ve pasajlarda gezerek vatandaşların sorunlarını dinlediler. Vekiller yaptıkları açıklamalarında; Doğubayazıt halkı bize destek verdiği taktirde 1 ay içerisinde “İHTİSAS GÜMRÜĞÜ, GÜNÜBİRLİK” sorunlarını kökünden çözeceğiz.  

VEKİL ADAYLARIN DOĞUBAYAZIT KONUŞMASI

Ruken Şahin Kilerci; “Doğubayazıt tarihi ve kültür bakımından kadim bir şehirdir. Doğubayazıt bugüne kadar hak ettiği değerden hep uzak kalmıştır. Ben ve üç arkadaşım buradan sizlere söz veriyoruz, sizler bizlere destek verin bizde üzerimize düşeni yapalım. 14 mayısta sandıklarda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye vereceğiniz her oy Doğubayazıt’ın kaderini değiştirecek ve Doğubeyazıt’ı makus talihinden kurtaracağız. Herkesin oturduğu yerden slogan ürettiği bir dönemde AK Parti kadroları her zaman ki gibi sahada ve vatandaşın yanındadır. Bizim tek derdimiz memleketimiz ve asıl olan vatandaşlarımızın gönlüne girip, onların dertlerine derman olmak ve çözümler üretmektir”. dedi


AK Parti Ağrı Milletvekili Av. Abbas Aydın; “Beni Doğubayazıt halkı çok iyi tanıyor. Buradan Doğubayazıt halkına şeref sözü veriyorum. Seçildikten 1 ay sonra Gürbulak Gümrüğüne tüm ihtisas izinlerini çıkartacağım, günübirlikçilerin getirdikleri eşyaların 3-5 katı fazlasını getirmesi için gerekli izinleri çıkartacağım. İran’a giriş çıkışlarda polis kulübelerini en az üç taneye çıkartacağız, Doğubayazıt’lı tacirler dünyanın her yerinde ticaret yapmaktadır. Bizler bunların önünü açmak için tüm engelleri kaldıracağız. Doğubayazıt halkı bizi meclise göndersin ben ve arkadaşlarım ticari bakımdan Doğubayazıt’ı eski renkli günlerine tekrar geri döndüreceğiz”. dedi

Diyadin ilçesinde yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan AK Parti Ağrı Milletvekili Adayları, sanayi sitesi, çarşı esnafı ziyaretleri sonrasında seçim bürosu açılışı yaptı. Daha sonra Diyadin ilçe Başkanı Orhan Özden tarafından Öz Yaşam Kaplıcalarında düzenlenen iftar programına davetliler katılım sağladı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum