​​​​​​​AĞRI HEYETİ AĞRI'NIN SORUNLARINI BAKANLIKLARA TAŞIDI

AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci ve Ağrı heyeti Ağrı’nın sorunlarını bakanlara ilettiler.

​​​​​​​AĞRI HEYETİ AĞRI'NIN SORUNLARINI BAKANLIKLARA TAŞIDI
Editör: Söyler Haber
14 Temmuz 2023 - 21:50 - Güncelleme: 15 Temmuz 2023 - 16:08


AĞRI HEYETİ AĞRI’NIN SORUNLARINI BAKANLIKLARA TAŞIDI

AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci ve Ağrı heyeti Ağrı’nın sorunlarını bakanlara ilettiler.

AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci ve beraberinde Ağrı Belediye Başkanı Metin Karadoğan, Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir, Eleşkirt Belediye Başkanı Ramazan Yakut, Tutak Belediye Başkanı Bülent Duru, Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, Dedeli Belediye Başkanı Reşit Kıvanç, Tahir Belediye Başkanı Mahmut Kamiloğlu, Patnos İlçe Başkanı Tekin Dinç ile Ağrı’nın sorun ve sıkıntılarını ziyaret ettikleri bakanlara ilettiler.

Ağrı Milletvekili Kilerci ve beraberindeki Ağrı heyeti ile beraber; Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yrd. Hasan Suver, ile görüştü.

Ayrıca Ruken Kilerci, AK Partili Milletvekilleriyle beraber Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yrd. Leman Yenigün ve Sevim Sayım Madak’ı makamında ziyaret ederek Ağrı il ve ilçelerinin sorun ve sıkıntılarını dile getirdi.

Ruken Kilerci, heyeti ile beraber görüştüğü Bakan ve Bakan yardımcılarına Ağrı’daki sorun ve sıkıntıları yaptırdığı dosyalar ile dile getirerek bunun yanısıra sıkıntıların nasıl giderileceği ile ilgili bakanlara projeler sunuldu.

Yetkili Bakan ve Bakan yardımcıları bu projeler çerçevesinde Ağrı il ve ilçelerinde kısa, orta ve uzun vadede neleri yapılabileceklerini en kısa sürede Kilerci ve heyetine ileteceklerini dile getirdiler.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum