​​​​​​​AĞRI'DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI

​​​​​​​AĞRI'DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI
Editör: Söyler Haber
29 Ekim 2022 - 16:14


AĞRI’DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, İl Protokol Üyelerinin katılımıyla Valilik makamında düzenlenen Tebrikat Töreni’nde Belediye Başkanı Vekili Reşit Acarbey ile birlikte tebrikleri kabul etti.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın akabinde Ağrı Valisi Dr. Osman Varol'un konuşmasıyla devam etti.

Vali Varol; “Geleceğimizin teminatı ve dirilişimizin sembolü olan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yılını kutlamanın gururunu ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz.” dedi.

Akabinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Programı öğrenciler tarafından hazırlanan İşaret Dili ve Halk Oyunları gösterisiyle devam etti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Programı kapsamında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.

Vali Dr. Osman Varol, Belediye Başkan Vekili Reşit Acarbay ve 12.Mknz.P.Tug.K.V. Albay Erhan Cesur ile birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programında çeşitli etkinliklerin ardından gerçekleştirilen kortej geçişindeki tören birliklerinin bayramlarını kutladı.

Varol, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Programının akabinde vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla sohbet etti. Gaziler ve çocuklarla hatıra fotoğrafı çekilerek bayramlarını en içten dilekleriyle kutladı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum