ABBAS AYDIN AĞRI HALKININ KALBİNDE EDİNDİĞİN YER ASLA KAYBOLMAYACAKTIR

Ak Parti Ağrı İl Başkanı Av. Abbas Aydın Aday 3 Dönem Yürüttüğü İl Başkanlık Görevine Nokta Koydu.

ABBAS AYDIN AĞRI HALKININ KALBİNDE EDİNDİĞİN YER ASLA KAYBOLMAYACAKTIR
Editör: Söyler Haber
07 Şubat 2021 - 13:35 - Güncelleme: 07 Şubat 2021 - 15:22
AK PARTİ AĞRI İL BAŞKANLIĞINA AYDAY OLMAYACAĞIM

Ak Parti Ağrı İl Başkanı Av. Abbas Aydın Aday 3 Dönem Yürüttüğü İl Başkanlık Görevine Nokta Koydu.

Aydın, Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Oldu.

Adalet ve Kalkınma Partisi Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın, 17 Şubat’ta yapılacak olan Ağrı İl Kongresi’nde aday olmayacağını açıkladı.

Av. Abbas Aydın 3 dönem yürüttüğü AK Parti Ağrı İl Başkanlık görevini 17 Şubat’da yapılacak olan il kongresinde aday olmayacağını açıklayarak bıraktı.

Ak Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölgesi İl Koordinatörlüğünde görevlendirilmem nedeniyle yapılacak il Kongresinde aday olmayacağım.

Teşkilatlarımıza ve üyelerimize duyurur, bu döneme kadar kendisine destek olanlara teşekkür etti.

Abbas Aydın’ın sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı açıklaması Ağrı halkı tarafından üzüntüyle karşılanmıştır.

Ağrı halkı diyorki; seçimden seçime değil, haftanın her günü Ağrı halkının içinde olan, Ağrı siyasetinde ilkleri getiren, Ağrı halkının gözünde bir kurtarıcı olarak görülen, 2001 tarihinden AK Partide göreve başladığı günden bugüne kadar soyadı gibi aydın, mütevazi hiçbir menfaat gözetmeksizin verilen her göreve seve seve giden, her görevi layıkıyla yerine getiren bir dava ve görev adamıydı.

İl başkanlığını, esnafın, öğrencinin, sporcunun, emekçinin, köylünün, yaşlının, düşkünün evi olarak Ağrı halkına gidebileceği, umutların yeşerebileceği bir ev haline getirmişti.


19 yıllık siyasi hayatınızda ilke olarak dürüstlüğünüz ile yola devam ettiğiniz, bundan sonrada aynı dürüstlüğünüz ile devam ettiğiniz sürece Ağrı halkı hep sizin yanınızda olacaktır ve sizin gibi siyasetçileri hiçbir zaman unutmayıp, sahipsiz bırakmayacaktır.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Muhammed aydın
    3 yıl önce
    Allah razı olsun. Hayırlı olsun. Rabbim yar ve yardımcısı olsun.