​​​​​​​Vali Varol, Ağrı'da Görev Yapan İdareciler ile Yemek Programında Bir Araya Geldi.

​​​​​​​Vali Varol, Ağrı'da Görev Yapan İdareciler ile Yemek Programında Bir Araya Geldi.
Editör: Söyler Haber
13 Ocak 2022 - 23:46


Vali Varol, Ağrı’da Görev Yapan İdareciler
ile Yemek Programında Bir Araya Geldi.

Türkiye Cumhuriyeti ve aziz milletine hizmet etme azmiyle çalışan, Ağrı ilindeki görevini başarı ile yürüten mülki idare amirleri ve eşleri, “10 Ocak İdareciler Günü" nedeniyle Vali Dr. Osman Varol ve eşi Funda Varol’un ev sahipliğinde düzenlenen yemek programında bir araya geldiler.
 
Ağrı Valiliği tarafından Polis Evinde düzenlenen yemek programına Ağrı ilinde görev yapan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar eşleri ile beraber katıldılar.
 
Yemek programında mülki idare amirleri ve eşleri ile bir arada olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Vali Varol: “Mensubu olmaktan büyük bir gurur duyduğum Mülki İdare camiamızın mensuplarının ve kıymetli ailelerinin 10 Ocak İdareciler Günü’nü kutluyorum. Milletimizin huzuru, refahı ve güvenliği için üstün bir vazife bilinciyle çalışan, görevini devletin şefkatli eli olma bilinciyle yürütüp devlet ile vatandaş arasındaki sevgi ve güven bağlarını güçlendirerek vatandaşlarımıza fedakarca hizmet eden siz meslektaşlarıma sağlık, huzur, mutluluk ve başarılar diliyorum.” dedi.
 
Yemek programı günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum