Vali Varol, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Vali Varol, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Editör: Söyler Haber
10 Kasım 2022 - 16:04 - Güncelleme: 10 Kasım 2022 - 16:07



Vali Dr. Osman Varol, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümü ve 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

        “Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük asker ve devlet adamı Mustafa Kemal ATATÜRK'ü, aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde rahmet ve saygıyla anıyoruz.

        Tarihimizde dönüm noktası teşkil eden büyük adımlara imza atmış, başardıklarıyla dünya tarihinde derin izler bırakmış üstün yetenekli bir komutan, saygın bir devlet adamı olan ATATÜRK, milli mücadeledeki liderliği ve askeri dehasıyla sadece Türk Milletinin değil, esaret altında yaşayan bütün milletlerin gönlünde taht kurarak, tarihteki müstesna yerini almıştır.

        Millet olarak ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin de üstüne çıkararak, Türkiye'yi her alanda dünyanın önde gelen ülkelerinden birisi yapmak hepimizin asli görevidir. Onun fikirlerini, ilkelerini, başarılarını yaşatmak ve ideallerini demokrasi bilinci ile hayata geçirmek hepimizin ortak sorumluluğudur.

        Bu duygu ve düşüncelerle, aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü, silah arkadaşlarını, vatanın bölünmezliği uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.”


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum