​​​​​​​Vali Mustafa KOÇ, Taşlıçay ve Diyadin İlçelerini Ziyaret Etti

​​​​​​​Vali Mustafa KOÇ, Taşlıçay ve Diyadin İlçelerini Ziyaret Etti
Editör: Söyler Haber
21 Mart 2024 - 15:58 - Güncelleme: 21 Mart 2024 - 16:04


Vali Mustafa KOÇ, Taşlıçay ve Diyadin İlçelerini Ziyaret Etti.

Ağrı Valisi Mustafa KOÇ, Taşlıçay ve Diyadin İlçelerini Ziyaret Etti.

Ağrı Valisi Mustafa KOÇ, ilk etapta Taşlıçay ilçesi ziyaret etti.
Vali ziyaretleri kapsamında, Taşlıçay İlçe Emniyet Müdürlüğü ile,

Taşlıçay İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. 

Vali, yetkililerden çalışmaları hakkında bilgi alarak, kolaylıklar diledi.

Vali KOÇ, Taşlıçay Kaymakamı Emirhan ARIKAN ve il protokolü ile, Taşlıçay çarşı esnafını ve ilçe merkezindeki vatandaşları ziyaret etti. Vali, esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, işlerinde hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

Vali Mustafa KOÇ, il protokolü ile, Diyadin ilçesini ziyaret etti. Diyadin Kaymakamı Mustafa KARALİ ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali, Kaymakam KARALİ’den ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali, Diyadin ilçe ziyaretleri kapsamında, Diyadin İlçe Emniyet Müdürlüğü ile, Diyadin İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali KOÇ, Diyadin Bilim Sanat Merkezini ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Vali, öğrencilerin istek, ihtiyaç ve taleplerini dinleyerek başarılı bir eğitim-öğretim dönemi geçirmelerini diledi.

Mustafa KOÇ, Diyadin ilçesi ziyaretleri kapsamında, Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Caddesinde esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşlarla hasbihal eden Vali, onlara hayırlı Ramazan'lar diledi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum