​​​​​​​Vali Mustafa KOÇ, Ağrı'da Vatandaşlarla Bayramlaştı

​​​​​​​Vali Mustafa KOÇ, Ağrı'da Vatandaşlarla Bayramlaştı
Editör: Söyler Haber
11 Nisan 2024 - 13:12


Vali Mustafa KOÇ, Ağrı’da Vatandaşlarla Bayramlaştı


Ağrı Valisi Mustafa KOÇ, Bayram Namazını, Nurettin Atmaca Üniversite Camii'nde eda etti. Namazın ardından Ramazan Bayramı'nı tebrik ettiği Ağrılı vatandaşlara, sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

Valilikçe düzenlenen bayramlaşma programına katılarak; il protokol üyeleri ve kurum müdürleri ile bayramlaştı. Vali Mustafa KOÇ, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüsamettin EROL ve İl Emniyet Müdürü Yılmaz İPAR ile birlikte; 12. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığını ziyaret ederek Mehmetçiğin bayramını kutladı.

Vali Mustafa KOÇ, il protokolü ile Ramazan Bayramı vesilesiyle; Polis ve Jandarma Uygulama Noktalarını ziyaret etti. Vali KOÇ, Ramazan Bayramı'nda vatandaşların huzuru ve güvenliği için vazife yürüten kolluk kuvvetlerinin bayramını kutlayıp, kolaylıklar diledi. Murat Şehit Halis Çınar Polis Merkezi Amirliğini ziyaret etti. Bayram günü vatandaşların huzuru için görev yapan polislerle sohbet ederek, onların Polis Haftası'nı ve Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Vali Mustafa KOÇ, eşi Neslihan GÜL KOÇ ve il protokolü ile, Aziz Şehidimiz İhsan AVŞAR'ın ailesini ziyaret etti. Vali ve eşi, aile ile yakından ilgilenerek Ramazan Bayramı'nı kutladılar. KOÇ, Şehitlerimizin Kıymetli Ailelerinin Her Daim Yanlarındayız. dedi


Ağrı Valisi Mustafa KOÇ, eşi Neslihan GÜL KOÇ ve il protokolü ile, Ramazan Bayramı dolayısıyla sevgi evlerinde kalan çocuklarla bir araya geldi.  Vali ve eşi, çocuklarla vakit geçirerek bayramlarını kutladılar. Ramazan Bayramı dolayısıyla Huzurevi Müdürlüğünü ziyaret ederek, yaşlılarla bir araya geldi. Yaşlılarla sohbet eden Vali, onların Ramazan Bayramı'nı kutladı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum