Vali Dr. Osman Varol, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Vali Dr. Osman Varol, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Editör: Söyler Haber
27 Haziran 2023 - 13:15 - Güncelleme: 27 Haziran 2023 - 13:23
 
Vali Dr. Osman Varol, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Vali Varol, mesajında; “Kültürümüzün önemli bir parçası olan ve hayatımızı renklendiren bayramları; insanların birbirine yakınlaşarak kaynaşması ve üzüntülerin yerini sevincin alarak, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması ve daha da güçlenmesi için bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Milli ve dini duygularımızın, örf ve adetlerimizin sergilendiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların iyiye, güzele, hoşgörüye yöneldiği bu kutsal günleri, kalıcı huzur ve mutluluğa olan inancın yenilendiği, umutların arttığı, millet olma şuurunun kuvvetlendiği manevi bir iklim havasına dönüştürmeliyiz. Sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın, dargınlıkları aradan kaldırıp yeniden kucaklaşmanın, aramızdaki duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı böyle zamanları mutlaka çoğaltmalı, her günü bayram gibi yaşayabilmeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Aziz Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, Gazilerimizi şükranla anıyor, İlimizde görev yapan asker, sivil, tüm kamu personelinin, özel sektör ve çalışanlarının, basın mensuplarının ve saygıdeğer Ağrılı hemşehrilerimizin Kurban Bayramını kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim" dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum