Vali Dr. Osman Varol, Doğubayazıt'ta Ahmedi Hani Lisesi Öğrencileri Tarafından Çiçekler İle Karşılandı

 Vali Dr. Osman Varol, Doğubayazıt'ta Ahmedi Hani Lisesi Öğrencileri Tarafından Çiçekler İle Karşılandı
Editör: Söyler Haber
04 Aralık 2021 - 13:00 - Güncelleme: 04 Aralık 2021 - 13:14
 

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol bir dizi program dolayısıyla Doğubayazıt ilçesini ziyaret etti.

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Doğubayazıt Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar ve Ağrı Emniyet Müdürü Nihat Özen, Balkan Gençler Güreş Şampiyonası’nda yaptığı müsabakalarda başarılı performansıyla tüm rakiplerini geride bırakarak 33 kiloda altın madalya kazanan Ağrılı Milli Güreşçi Birgül Şimşek’i evinde ziyaret etti.

Yunanistan’da düzenlenen Balkan Gençler Güreş Şampiyonası’nda ülkemizi U-15 minik kadınlar serbest stil kategorisinde temsil ederek altın madalyanın sahibi olan, annesinin ve antrenörünün desteğiyle ilgi duyduğu güreş sporuna başlayan Birgül Şimşek’i ve ailesini tebrik eden Vali Varol, elde ettiği başarısı ile tüm şehri gururlandıran genç sporcumuza başarılarının devamını diledi.

 Vali Dr. Osman Varol, Sarıgül İlk/Ortaokulu ile Ahmed-i Hani Anadolu Lisesini ziyaret etti.
 Eğitim alanındaki çalışma ve faaliyetleri yerinde görmek için sık sık okul ziyaretleri gerçekleştiren Vali Dr. Osman Varol, Doğubayazıt’ta Sarıgül İlk/Ortaokulu ve Ahmed-i Hani Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerimizle bir araya geldi.
 Öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Dr. Osman Varol, Sarıgül İlk/Ortaokulunda incelemelerde bulunarak okulun genel durumu ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.
İncelemelerinin ardından öğrencilerle sınıflarında bir araya gelerek minik öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

 Ardından Ahmed-i Hani Anadolu Lisesinde eğitim gören öğrencileri ziyaret ederek geleceğimizin teminatı gençlerimize her konuda çok güvendiklerini belirten Vali Varol, onlarla hedefleri hakkında bir süre sohbet ederek başarılar diledi.

Vali Dr. Osman Varol, T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından terörle mücadele kapsamında Ağrı ilinde başlatılan Eren Kış-9 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Keleş Operasyonu’nun harekat merkezini ziyaret etti.

Doğubayazıt’ta yapımı süren;
Recep Tayyip Erdoğan Millet Parkı
Recep Tayyip Erdoğan Millet Parkı’nı ziyaret eden Vali Varol, ilçenin tarihi dokusuna uygun olarak tasarlanan ve yapımı süren turistik çarşıda incelemelerde bulunarak yürütülen faaliyetlere ilişkin yetkililerden bilgi aldı.
Kapalı Spor Salonu
Voleybol, Basketbol ve Hentbol sahası ile Soyunma, hakem ve yönetici odalarını bünyesinde barındıran ve yapımı süren 500 Kişi kapasiteli
Yüzme Bilmeyen Kalmayacak
25 x 12,5 ölçülerinde havuzu, Soyunma odaları, teknik ve idari kısımlarıyla 1.056 metrekare alana sahip Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun inşaatında incelemelerde bulundu.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum