TOSUNCUKLAR YİNE YAPAMADINIZ

 TOSUNCUKLAR YİNE YAPAMADINIZ
Editör: Söyler Haber
21 Kasım 2022 - 23:05 - Güncelleme: 23 Ocak 2023 - 13:25
 

TOSUNCUKLAR YİNE YAPAMADINIZ

Doğubayazıt Spor Kulübü-Kars36 Spor Kulübü ile Kars’ta yaptığı karşılaşma 0-0 sona ermiştir.

Doğubayazıt Spor Kulübü hafta sonu karşılaştığı Kars36 Spor Kulübü ile oynadığı futbol ile çok büyük hayal kırıklığı yaşatmıştır.

Ligin son sırasında yer alan Kars36 Spor Kulübü ile berabere kalarak deplasmanda yine hüzün ile dönülmüştür.  

İki yıldır BC Grup Bışar ve Barış Çoktin kardeşlerinin spora harcadıkları paralar görülüyor ki boşa gitmektedir.

BC Grup Bışar ve Barış Çoktin kardeşlerinin harcadıkları paralar ve verdikleri emeklerini hiçe sayan bir futbol kulübü bulunmakta, bu insanlara yazıktır günahtır, bu insanları futboldan soğutmayın.

BAL liginde hiçbir kulübün sahip olmadığı imkanlara sahip olan, aldıkları transfer ücreti ve primleri ile 2. Lig kulüplerinin dahi ulaşamadığı ekonomik rahatlık bu kulüpte var.

Maçlarda yatan teknik heyet ve futbolcular, BC Grup Bışar ve Barış Çoktin kardeşler sizlere neler yapmadılar da sizler Çoktin kardeşlerine, Direniş Taraftar Grubuna ve Doğubayazıt halkına oynadığınız oyun ile bu kötülüğü yapıyorsunuz.


Tribünde Direniş Taraftar grubu ve spor severler yağmur çamur, deplasman ve ev sahibi demeden, sizlerin peşinde koşan ve her maçta 90 dakika boyunca yaptıkları tezahüratlar ile kendilerini parçalayarak sizlere destek çıkmalarını dahi hiçe sayan, tosuncuklar ile dolu bir futbol takımı, bu halkın temiz duyguları ile oynamayın.

Doğubayazıt Spor Kulübü nereye gidiyor!
Doğubayazıt Spor Kulübü için fısıltı haberlerinde neler var buyurun bir dile getirelim.
BC Grup Bışar ve Barış Çoktin kardeşlerden habersiz takımda yaşanan huzursuzluklar.
  • Futbolcular kendi aralarında 3’e bölünmüş,
  • Yönetim ayrı bir kafada,
  • Teknik heyet ayrı bir kafada,
  • Evet; takım içerisinde yaşanan huzursuzluklar had safhaya çıkmıştır.
  • Bir grup futbolcu diyor ki bu benim arkadaşım bu futbolcu oynasın,
  • Teknik heyet diyor ki bu benim adamım bu oynasın,
  • Yönetim diyor ki bu benim adamım bu futbolcu oynasın,
  • Peki kim haklı?


Geçen Yıl BAL Liginde şampiyon olan Playoff maçında yenilerek 3. Lig hayaline veda eden Doğubayazıt Spor Kulübü, bu yıl büyük bir umut ve heyecan ile lige başladı.

Bu yıl yeni hoca ve yaptıkları yeni transferleri ile Doğubayazıt Spor Kulübü 3. Lig yolunda büyük hayaller ile yola çıkmıştır.

Ama ne yazık ki takımın oynadığı korkak ve ruhsuz futbolu ve aldıkları sonuçlar neticesinde 4. Haftada hoca gönderilmiş ve yerine yeni bir hoca getirilerek umutları başka bir bahara taşımaya doğru yol almıştır.
  • Sezona şampiyonluk havasıyla giren,
  • Yaptığı flaş transferler,
  • Lüks otellerde havuzlar içerisinde 45 günlük yapılan kamplarda aldıkları kilolar ile göbek yağı bağlayan,
  • 2.Lig futbolcularının dahi almadığı transfer ücretleri ile şehir merkezinde gezerek ellerinde sigaralar ile attıkları havalar,
  • Maç bitiminde tribünlerinin önüne gelerek, Doğubayazıt seyircilerine rakip takıma karşı ahlaksız ve kötü küfürler ile tezahürat yaptıran futbolcular,  
  • Maçlarda oynadıkları ruhsuz futbolları ile Doğubayazıt halkı ile alay etmeleri,
  • 4. haftada sezon başında gelen hocanın gönderilmesi ve yerine yeni bir hoca getirilmesi,


Şimdi biz Doğubayazıt haklı, Direniş taraftar grubu ve spor severler adına soruyoruz bu takımın hali ne olacaktır.
90 dakika boyunca sahada futbolculara müdahale edemeyen ve bir taktik üretemeyen elleri ceplerinde bekleyen teknik heyet, Sahada gezen, uyuyan ve mücadele etmeyen bir grup futbolcu, Maç bitsin de maaşımızı primimizi alalım oraya bura kaçalım diye bekleyen teknik heyet ve futbolcular,

Vah benim memleketim nice badireler atlatmış, kimler ile mücadele etmiş ve aslanların pençesinde kurtulmuş memleketim sen ne günlere kaldın.

Bir TL transfer ücreti dahi almayan, memleketi için kanı pahasına sahaya çıkan ve kendi ceplerinde aldıkları ekmek, domates, peynir ve bir bidon su ile Ağrı’ya bozuk bir minibüs ile maça giden ve yolda bozulan aracı arkadan itekleyen,  her maçta da kafaları veya bir tarafları kırılan, ayağında krampon ayakkabısı olmayan, bazen lastik ayakkabı ile maça çıkan, yiğit futbolcularımız; Ape, Bıllı, Korkmaz, Faruk, Nuri, Memo’ye Nafiye, Amaral, Dozer, Hayrettin, İso, Kenan ve Memet Karan, Sedat, Kasım, Yakup, Şahin, Oktay, Ahmet Gegez,  Pıçı Muro, Meto Rıza, Memo Müdür, Halis Çin, Serkan, İshak, Mustafa, Ayhan, Kenan, Rıza, Osman, Erkan, Hakan, ve daha ismini sayamadığım bir çok değerli Doğubayazıt’lı futbolcularımız sizler neredesiniz. 
Yiğitler gelin yerlerinizden kalkın da kendi memleketinizin halini görün.

Doğubayazıt Spor Kulübü başarılı olsun diye gözlerini kırpmadan BC Grup Bışar ve Barış Çoktin kardeşlerinin bu yıl 15 Milyon TL'ye  yakın paraları havaya uçmuştur. Yedikleri önlerinde, yemedikleri arkalarında. Tosuncuklar ile dolu bir futbol takımı, futbol takımının oyununu eleştirdiğin zaman hemen saldırı pozisyonuna giren Ali Kıran Baş Keser bir grup... Vah memleketim vah ki vah.

BC Grup Bışar ve Barış Çoktin kardeşlere, Doğubayazıt halkına ve  spor severlere yazık ediyorlar.

NOT: Bu sabah sosyal medyada dönen haberlere göre yeni hoca ve heyeti dün akşam Doğubayazıt Spor Kulübündeki görevlerinden istifa etmiş ve Doğubayazıt'ı terk etmişler.


Bışar başkanım hoca aramanıza gerek yok neden mi?

İşte cevabı: Futboldan anlayan bu işin fırınında pişmiş, kulübün her sorununu bilen, hangi futbolcu daha iyi, hangisi yetersiz kalıyor, bunları bilen Ahmet Gegez ve Osman Tozbey kardeşlerimiz şu an kulübün bünyesindeler. Bu iki kardeşimiz hemşehrimiz gözümüzün nuruna bırakın bir iki maç takımı yönetsinler. Başarılı oldukları zaman devam etsinler, başarısız oldukları vakit bastırın parayı Yılmaz Vural gibi bir hoca getirin, sizde bu stresten kurtulun, Doğubayazıt halkı ve Direniş Taraftar Grubu da bu stresten kurtulsun.
BİZDEN SÖYLEMESİ...












 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum