SEÇİM ADAMI SAVCI SAYAN

Ağrı eski Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın seçim stratejileri bir kez daha kanıtladı. 

 SEÇİM ADAMI SAVCI SAYAN
Editör: Söyler Haber
04 Nisan 2024 - 17:32 - Güncelleme: 04 Nisan 2024 - 17:52
 
 

SEÇİM ADAMI SAVCI SAYAN

Sıddık Söyler'in Kaleminden

Ağrı eski Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın seçim stratejileri bir kez daha kanıtlandı. 

31 Mart Yerel Seçimlerinde Ağrı’nın Tutak ilçesinde Belediye Başkanlığını AK Parti adayı Fevzi Sayan’a kazandırarak, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde AK Parti’nin bir neferi, çalışanı ve seçim adamı olduğunu kanıtladı.

AK Parti kurulduğu günden bugüne Ağrı’nın Tutak ilçesinde Belediye Başkanlığı kazanamamıştır.

Savcı Sayan, yaklaşık 3 ay evini ailesini çocuğunu bırakıp Ağrı’nın Tutak ilçesinde kamp kurarak, seçimde yaptığı stratejik çalışmaları, birleştirici konuşmaları, Ağrı’nın Tutak ilçesinde seçim kazanamayan AK Partiye, 31 Mart Yerel seçimlerinde AK Parti'nin Belediye Başkan adayı Fevzi Sayan’a seçim kazandırmıştır.

Savcı Sayan’ın Ağrı’nın Tutak ilçesinde yaptığı seçim çalışmalarında başka partilere mensup ilçe başkanları, yönetim kurlu üyeleri ve teşkilat mensuplarını kendi partilerinden istifa ettirerek AK Partiye katılmalarını sağlamıştır.

Sayan, partisinde istifa eden ve AK Parti'ye katılım sağlayan insanları onure ederek kendi elleri ile AK Parti rozetini vatandaşın yakasına takmıştır.

Başkan Savcı Sayan, Tutak ilçe merkezinde, dağlarda, kar, yağmur, çamur demeden merkez ve köy yollarını mesken tutması seçimin kazanacağının bir işaretiydi.

Ağrı/Tutak ilçe ve köylerinde, çalmadık kapı, tutmadığı el, ziyaret etmediği ev, dokunmadığı gönül bırakmayan Savcı Sayan, Ağrı’nın Tutak ilçesinde vatandaşın teveccühünü ve gönlünü AK Partiden yana kullandırmasına neden olmuştur.

Savcı Sayan, AK Partinin Ağrı/Tutak ilçesinde aldığı oylar ve kazandırdığı Belediye Başkanlığı, meclis üyeleri, il genel meclis üyeliklerinde CHP ve DEM Parti’yi geride bırakarak bir kez daha siyaset sahnesinde ismini gür bir ses ile duyurmuştur.




 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum