SAVCI SAYAN, KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN ​​​​​​​ELEKTRİK FATURASINI BEN ÖDÜYECEĞİM

Geçtiğimiz günlerde Ağrı’nın sahur programları Türkiye gündemi oturmuştu.

SAVCI SAYAN, KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN ​​​​​​​ELEKTRİK FATURASINI BEN ÖDÜYECEĞİM
Editör: Söyler Haber
23 Nisan 2022 - 01:47 - Güncelleme: 23 Nisan 2022 - 01:51
 

SAVCI SAYAN, KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN
ELEKTRİK FATURASINI BEN ÖDÜYECEĞİM

Geçtiğimiz günlerde Ağrı’nın sahur programları Türkiye gündemi oturmuştu.

Ülke TV 3 saat boyunca Ağrı’da yayın yaptı.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ülke TV ekranlarında yer alan ‘En Sıradışı’ programının canlı yayın konuğu oldu.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde yapılan canlı yayında Moderatör: Turgay Güler’in yönettiği programda,
Konuklar: Hasan Öztürk, Gaffar Yakınca, Emin Pazarcı, Başkan Sayan, ile canlı yayında Ağrı’nın gündemini konuştular. Ağrı’dan canlı yayınla tüm ülkeye seslenen Savcı Sayan, Ağrı’nın sorunlarını dile getirdi.

Başkan Savcı Sayan; Biz çocuklarımızın teröre gitmemesi için gece gündüz çalışıyoruz.
“Çocuklarımız beyaz kefen giyip mezara girmesin. Beyaz önlük giysin doktor olsun. Çocuklarımız siyah elbise giyip cezaevine girmesin. Siyah cüppe giysin avukat olsun. Bunun için devlet daha çok Ağrı’ya iş ve aş imkanı sağlamalıdır. Vatanını ve bayrağını seven iş adamlarımız Ağrı’ya yatırım yapmalı. Biz burada yatırım yapan her iş insanına tüm kolaylıkları sağlıyoruz ve sağlamaya da devam edeceğiz. Ağrı insanının ne gibi zorluklar yaşadığını biliyoruz. Her yerde Kürtler dışlanıyordu, işkenceler görüyordu. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde AK Parti hükümeti iktidara gelince, Kürtler rahatlığa kavuştu, işkencelerde kurtuldu. Burada Ağrı’nın 3 HDP’li Milletvekiline sesleniyorum, Hangi gün Ağrı’nın bir sorununu çözdüler. Ben 3 yıldır Ağrı’da Belediye Başkanıyım hangi gün bana geldiler, Ağrı’nın bir sorununu dile getirdiler.

Savcı Sayan, elektrik parasını ödemeyen ve elektriği kesilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için sarf ettiği sözler Türkiye’nin gündemine oturdu;
Savcı Sayan, “Kılıçdaroğlu’nun düştüğü bu duruma üzüldüm. Sözleşme numarasını öğrenebilirsem Faturayı yatıracam. Böyle küçük hesapla Ülke huzurunu bozanlara müsaade etmemek lazım. Siyaset bu kadar ayağa düşmemeli. Ülkeyi karanlığa sürüklemek istiyordu ama kendisi karanlıkta kaldı”. dedi

Daha sonra AK Parti İl Başkanı Halil Özyolcu, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Gazeteci Turgay Güler, Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı ve Aydınlık Gazetesi Yazarı Gaffar Yakınca'nın katılımı ile 500 genç ile sahurda bir araya geldiler.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum