PAZAR GÜNÜ SAAT 17.00 DOĞUBAYAZIT İLÇE STADYUMUNDA BULUŞALIM

Doğubayazıt Belediye Spor hedeflediği 3. Lig için BAL Liginde yaptığı transferleri ve harcadığı bütçesi ile şu an ligin en zengin en çok transfer yapan flaş takımı durumundadır.

PAZAR GÜNÜ SAAT 17.00 DOĞUBAYAZIT İLÇE STADYUMUNDA BULUŞALIM
Editör: Söyler Haber
11 Haziran 2021 - 18:43 - Güncelleme: 11 Haziran 2021 - 19:00



PAZAR GÜNÜ SAAT 17.00 DOĞUBAYAZIT
İLÇE STADYUMUNDA BULUŞALIM

BAL Ligi maçlarının başlamasıyla il ve ilçelerde Spor müsabakalarındaki maç heyecanı üst seviyelere çıktı.

Doğubayazıt Belediye Spor BAL Liginde 8. Grupta yer almaktadır.

Doğubayazıt Belediye Spor, Erzurum Yakutiye Spor, Erzurum Ilıca Spor, Iğdır Belediye Spor olarak 4 takım 8. Grupta yer almaktadır.

İlk etapta 3 puanlı sistemde, 4 takımın kendi aralarında mücadele edeceği 6 maçlık serüven sonunda grubu birinci bitiren ve en çok puanı alan takım Play Off'a kalacaktır.

Doğubayazıt Belediye Spor hedeflediği 3. Lig için BAL Liginde yaptığı transferleri ve harcadığı bütçesi ile şu an ligin en zengin en çok transfer yapan flaş takımı durumundadır.

Doğubayazıt Belediye Spor BAL Ligindeki sezonun ilk maçında Iğdır'da stada alınan seyircilerin yoğun baskıları sonucu Iğdır Belediye Spor (1) Doğubayazıt Belediye Spor (1) berabere kalarak her iki takım birer puan almışlardır.

Doğubayazıt Belediye Spor pazar günü saat 17:00 ligin lider takımı Erzurum Ilıca Spor ile Doğubayazıt Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz İlçe Stadyumunda karşılaşacaktır.

Final niteliğindeki maçı Doğubayazıt Belediye Spor kazandığı takdirde çok büyük avantaj kazanıp lig liderliği koltuğuna oturacaktır.

Bu maçta özellike en büyük iş Doğubayazıt’lı spor severlerine ve taraftarlarına düşüyor, takımı 90 dakika boyunca sahada desteklemeleri halinde takımımızın oynayacağı güzel oyun ile hem de taraftarın gücü ile maça ağırlığını koyacaktır.

Cumartesi günü Iğdır Belediye Spor maçında mülki idare amirlerinin izni ile tribünlere seyirci dolduran ve o seyirciler 90 dakika boyunca takımlarını yalnız bırakmayarak sahada desteklemişlerdir.

Doğubayazıt spor sevenleri ve halkı olarak bizde buradan Ağrı ve Doğubayazıt mülkü idare amirlerimize sesleniyoruz; Iğdır’da o kadar seyirci nasıl sahada maç izledi, hangi şartlar ile seyirciler sahaya alındı, Doğubayazıt halkı olarak bizlerde sizlerden rica ediyoruz aynı izin ve aynı şartlar ile sahada Doğubayazıt Belediye Spor maçına girmek ve takımımızı desteklemek istiyoruz.

Gün birlik günüdür, fikriniz zikriniz ne olursa olsun pazar günü Doğubayazıt halkı olarak sahada tek vücut olalım.

Yapacağımız centilmen tezahüratlar ile vereceğimiz iyi destekler ve mesajlar ile takımımızı yalnız bırakmayalım hedef 3.lig

HABER: SIDDIK SÖYLER

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum