MÜJDE MÜJDE MÜJDE AĞRI İL VE İLÇELERİNDE AYLARCA İNTERNET BEKLEMESİNE SON

ÇAMKIRAN GROUP BİLİGİ İLETİŞİM SEKTÖRÜNDE PASİFİK İNTERNET İLE BÖLGEDE ÇOK İDDİALI BİR RAKİP OLDU… Yıllardır bölgemizde eziyet ve çile olan internet sorunu PASİFİK İNTERNET ile son bulacaktır.

MÜJDE MÜJDE MÜJDE AĞRI İL VE İLÇELERİNDE AYLARCA İNTERNET BEKLEMESİNE SON
Editör: Söyler Haber
19 Ocak 2021 - 17:12 - Güncelleme: 19 Ocak 2021 - 23:38
MÜJDE MÜJDE MÜDE AĞRI İL VE İLÇELERİNDE AYLARCA İNTERNET BEKLEMESİNE SON
ÇAMKIRAN GROUP BİLİGİ İLETİŞİM SEKTÖRÜNDE PASİFİK İNTERNET
İLE BÖLGEDE ÇOK İDDİALI BİR RAKİP OLDU…

Yıllardır bölgemizde eziyet ve çile olan internet sorunu PASİFİK İNTERNET ile son bulacaktır.
Pandemi sürecinden TRT-EBA üzerinde eğitim gören öğrencilerinin internete bağlanamamaları, internet hizmeti almak için yaptığı başvurularında MODEM yok alt yapınız yok veya uyumlu değil çilesine son vermek için Ağrı il ve ilçelerinde PASİFİK İNTERNET artık bir alternatif olmuştur.

 Her seferinde internet alabilmek ve arıza servisi için bu mazlum halkın bir muhatap dahi bulamadığı, ilçedeki vatandaşların Ağrı il müdürlüğüne sevk edilerek gidip gelmelerine son vermek ve dertlerine derman olmak için, Ağrı il ve ilçelerinde kaliteli ve ucuz hizmet sunmak adına PASİFİK İNTERNET sahaya inmiştir.

Pasifik Telekom – ÇAMKIRAN GROUP yetkilisi Murat Çamkıran SÖYLER HABER’e yaptığı açıklamalarında, Türkiye sınırları içerisinde 2004 yılından beri hizmet sunmaya başlayan, verdikleri son teknoloji olan fiber alt yapı döşeme 100 mbps. ultra limitsiz hızlı internet ve fiyat bakımında % 50 daha ucuz kaliteli hizmetleriyle PASİFİK İNTERNET olarak Türkiye’nin her yerinden aranan bir marka olmuştur.

Türkiye geneli Kamu Kurum ve Kuruluşları, Belediyeler, STK’lar, Dershaneler, Özel Okullar, Devlet ve Özel Hastaneler, bireysel kullanıcılara kaliteli ve ucuz hizmet sunan PASİFİK İNTERNET’de hizmet alınmaya başlanmıştır.

Grup yetkilisi Murat Çamkıran “Sadece var olan alt yapı üzerinden hizmet sunmakla yetinmeyen pasifik Telekom – ÇAMKIRAN GROUP firması mevcut Ağrı ilimiz ve ilçelerimizin tamamında yerel yönetimlerin talep etmesi durumunda tıpkı Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki diğer il ve ilçelerde olduğu gibi tüm maliyeti kendileri karşılayarak son teknoloji olan fiber alt yapı döşeme hizmetlerine de talip olduklarını belirttiler. 2004 yılı itibari ile özelleştirilen Türk Telekom sabit telefon ve internet hizmetleri sektöründe o tarihten itibaren ülke geneli birçok kamu kurumu, STK, yerel yönetimler özel sektör işletmeler ve bireysel ev kullanıcılarına şu an aldıkları hizmetten çok daha kaliteli bir hizmeti %50 daha uygun fiyata, hatta 100mbps. hızında ultra limitsiz interneti tüm vergiler dâhil 92,99 tl. gibi çok cüzi fiyatlara sunabilen pasifik Telekom ülke distribütörü ÇAMKIRAN GROUP artık Ağrı İl ve İlçelerinde hizmet sunmaya başlamıştır. Bölgemizin, mevcut coğrafi konumu itibari ile maalesef ki özellikle konu bilgi iletişim olunca tekelci zihniyetten alınan hizmetle yetinmek mecburiyetinde kalmayacak artık. Sizlerin yazdıkları yazılarınızda da ifade ettiğiniz üzere Doğubayazıt ilçemizde haberci olarak bir modemi için günlerce beklediğinizi yazmıştınız. PASİFİK İNTERNET olarak beklemek ve bekletilmek dönemi bizim yapacağımız hizmetler ile bitecektir. PASİFİK İNTERNET olarak  bölgemizde önceliğimiz ticari karlılıktan ziyade malum ekonomik konjonktürde yerel ve kamu kurumlarımızın, bölgede bin bir zorlukla ticari faaliyetlerini yürüten ticari işletmelerimizin ve bölgemizde ikamet eden internet ve sabit telefon hizmeti alan her kullanıcımız için artık kronik gider haline gelmiş sabit telefon ve internet hizmetlerini hem çok daha üstün nitelikte kalite ile, sınırlandırılmış ölçüleri aşarak en üst hızda sunmak, hem de halihazırda ödedikleri hizmet bedeli faturalarından hiç bir değişiklik yapmadan hatta sabit telefon hizmetlerinin geçişlerinde kendileri dahi fark etmeden, numara değişmeden, yeni bir kablolama yâda ekstre bir tadilata ihtiyaç duyulmadan ve  %40, %50 ve hatta %70 varan oranlarda daha uyguna sunmak olduğunu söyledi”.

Ağrı ilinde oluşturmuş oldukları Ağrı il bayiliği ( Alptekin Group- Karal Telekomünikasyon ) üzerinden kamu kurumları ( Ağrı İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ) STK. ( Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası, Ağrı Esnaf ve Sanatkârlar Odası ) ve özel sektör ( Ağrı Bahçeşehir Kolejleri, Final Dershaneleri, Özel Güven Tıp Merkezleri ) ve bireysel kullanıcılara hizmet sunmaya başlayan firma Doğubayazıt ilçemizde de Ticaret ve Sanayi Odamıza hizmet sunmaya başlamış olup ilçemizin tüm kurumları ile de hizmet sunmak adına protokol yapma aşamasına gelmiştir.

Bende bir haberci olarak evimi değiştirdiğimden dolayı internet hizmet almak için yaptığım başvuruda 1 aydan fazla bekletildikten sonra bu seferde Ağrı il ve ilçelerinde MODEM olmadığı için size internet hizmeti veremeyeceğiz, siz bekleyeceksiniz ne zaman MODEM Ağrı’ya gelecekse o zaman sizin internetinizi bağlayacağız demiştiler.

En sonunda PASİFİK İNTERNET’den hizmet almak için başvuruda bulundum ve bu firmadan 92,99 tl.  almış olduğum 100 mbps. ultra limitsiz internet hizmetinde 90 mbps. hız görüp bu güne kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım.  

Referansları içinde emniyet müdürlükleri, adalet sarayları, kaymakamlıklar,  il ve ilçe belediyeleri, il ve ilçe müftülükleri, il sağlık müdürlükleri, ticaret sanayi odaları, esobar, ticaret borsaları, kızılay il müdürlükleri vb. birçok önemli kurum ve kuruluşun bulunduğu pasifik telekom – ÇAMKIRAN GROUP  firması - kurum, kuruluş, işletme ve bireysel hizmet talep edicilerin Ağrı il bayisi olan Karal Telekomünikasyon yetkilisi Sedat Alptekin ile 0530 286 28 49 numaradan iletişime geçerek tüm paket fiyatlarının ve hizmetleri hakkında bilgi alıp hizmet talep edebilecekleridir.

Pasifik Telekom internet hakkında tüm sorularınız için : 
Facebook tan ;ağrı karal 
Bayii tel;0472 215 04 98
İbrahim karakol ; 0552 936 05 09
Sedat alptekin ; 0530 286 28 49

SÖYLER HABER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum