AĞRI'DA AŞI YAPMA START'TI VERİLDİ

Ağrı İlinde de başlayan aşılama çalışmasında İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Coşkun DAHARLI ilk aşıyı oldu.

AĞRI'DA AŞI YAPMA START'TI VERİLDİ
Editör: Söyler Haber
19 Ocak 2021 - 17:46 - Güncelleme: 19 Ocak 2021 - 20:06
AĞRI’DA AŞI YAPMA START’TI VERİLDİ

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın 13/01/2021 günü canlı yayında koronavirüs aşısı olmasının ardından tüm Türkiye’de aşılama çalışmasına başlandı.

Ağrı İlinde de başlayan aşılama çalışmasında İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Coşkun DAHARLI, Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Cengiz KAZDAL, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Melih ÇAMCI, Başhekim Yardımcısı Uzm.Dr. Tolga BAKIR, İdari ve Mali İşler Müdürü Beymal ULUTAŞ ve İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Hakan ÖZTÜRK ilk doz aşılarını yaptırdılar.

Ağrı’da aşı için hazırlıkların tamamlandığını ve Bakanlığın belirlediği gruplamalar baz alınarak önce sağlık çalışanlarına olmak üzere sistemli şekilde aşı çalışmasının 14/01/2021 tarihinden itibaren başladığını belirten İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Coşkun DAHARLI; " Sağlık Bakanlığımızın talimatlarının ardından Ağrı’da tüm hazırlıklarımızı tamamlamıştık. 14/01/2021 tarihi itibariyle sağlık çalışanlarımız aşılarını olmaya başladılar. İlimizde sağlık çalışanlarımızın büyük çoğunluğu aşılandı. 20 Ocak 2021 Çarşamba Saat 24.00'e kadar sağlık çalışanlarımızın aşılaması yapılacaktır. Ayrıca bugünden itibaren aşılama programının 1. aşamasının 2. adımı olan Huzurevleri ve Bakımevlerinde kalanlar ile bu vatandaşlarımızın bakımından sorumlu kişilerin ve 90 yaş üzeri vatandaşlarımızın aşılanmasına başlandı. Altyapımız bu programı kontrollü bir şekilde yürütmek için fazlasıyla yeterli. Salgınla mücadeleyi birlikte kazanacağız. Sıraları geldiğinde bütün vatandaşlarımızı aşılanmaya davet ediyoruz. " açıklamasında bulundu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum