MİLLETVEKİLİ EKREM ÇELEBİ, BİR DİZİ ZİYARET İÇİN DOĞUBAYAZIT'TA

MİLLETVEKİLİ EKREM ÇELEBİ, BİR DİZİ ZİYARET İÇİN DOĞUBAYAZIT'TA
Editör: Söyler Haber
21 Temmuz 2022 - 15:58 - Güncelleme: 21 Temmuz 2022 - 21:16
 
AK PARTİ AĞRI MİLLETVEKİLİ EKREM ÇELEBİ, DOĞUBAYAZIT’TA

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Kadim Şehir Doğubayazıt'ı Ziyaret Etti.

Ekrem Çelebi, kutsal hac farizası için Kurban Bayramı’nda kutsal toraklarda olduğundan dolayı, Ağrı il-ilçe teşkilatı ve vatandaşların geçmiş bayramlarını kutlamak için bir dizi ziyaret gerçekleştiriyor.

Çelebi, Doğubayazıt İlçe Başkanı Mehmet Sena Geçit ve teşkilat mensupları ile AK Parti ilçe teşkilatında bir araya geldi.

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Mehmet Sena Geçit ve teşkilat mensupları, AK Parti Doğubayazıt Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanı Sıddık Söyler ile birlikte Doğubayazıt ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.


Gürbulak Gümrük Kapısındaki sorun ve sıkıntıları dile getiren vatandaşları dinleyen milletvekili Çelebi, “biz halkımıza en iyisini yapmak için buradayız. Milletimizin gösterdiği istikamette var gücümüzle çalışıyor, gönül bağımızı daha da güçlendiriyoruz. Sağlık Bakanımız ile yaptığım görüşmede Türkiye’ye giriş ve çıkış yapan hiçbir insandan PCR Testi istenmiyor. Sınır Kapısındaki PCR Testini İran devleti istemektedir. Türkiye ve İran devleti arasında görüşmeler devam etmekte, inşallah en kısa sürede bu sorun çözüme kavuşacaktır. Doğubayazıt ilçesindeki su sıkıntısı için şikayetlerini dile getiren vatandaşlara, su Doğubayazıt Belediyesinin işidir. AK Parti hükümeti olarak Ağrı il ve ilçelerine yapılan yatırımlar Cumhuriyet kurulduğundan beri hiçbir hükümet tarafından yapılmamıştır. Bu yatırımlarımız gün geçtikçe fazlasıyla devam edecektir”. dedi

Milletvekili Ekrem Çelebi, AK Parti ilçe heyeti ile beraber Doğubayazıt Gazetesi İmtiyaz sahibi Nezir Çelik'i ziyaret etti.

AK Parti heyeti Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Oda Başkanı Ali Efe’yi makamında ziyaret etti. Doğubayazıt İlçesindeki ticaret potansiyelini geliştirmek için yapılması gereken çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

Doğubayazıt İlçesinde yapımı devam eden içerisinde taziye evi, 300 kişilik yatılı Hafızlık Erkek Kursu bulunacak Şeyh Muhammed Celali Camisi
nde incelemelerde bulunuldu. Camii’nin tamamlanması için Milletvekili Ekrem Çelebi, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Sena Geçit, Camii Derneğinin fahri Başkanı Hacı Sebih Tanrıverdi ile beraber, Doğubayazıt’lı iş adamları ve Diyanet İşleri Başkanlığı ile girişimler yapılması için fikir birliğine vardılar.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum