MİLLETVEKİLİ ÇELEBİ; TUTAK VE PATNOS İLÇELERİNDE

Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, AK Parti hükümeti tarafından Ağrı il ve ilçelerinde yapılan yatırımları yerinden incelemek üzere Tutak ve Patnos ilçelerine gitti.

MİLLETVEKİLİ ÇELEBİ; TUTAK VE PATNOS İLÇELERİNDE
Editör: Söyler Haber
28 Eylül 2022 - 12:31


MİLLETVEKİLİ ÇELEBİ;
TUTAK VE PATNOS İLÇELERİNDE

Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, AK Parti hükümeti tarafından Ağrı il ve ilçelerinde yapılan yatırımları yerinden incelemek üzere Tutak ve Patnos ilçelerine gitti.

Milletvekili Ekrem Çelebi, Tutak Kaymakamı Enis Aslantatar ve Belediye Başkanı Bülent Duru, Tutak ilçesinde yapımı devam eden Tekstil Kent inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. İstihdam alanında Tutak ilçesine büyük katkı sağlayacak olan Tekstil Kent hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Çelebi, Tutak Belediye Başkanı Bülent Duru ile birlikte Aras ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ayrıca çarşıda esnaflar ile bir araya geldi. Ekrem Çelebi, Tutak Kaymakamı ve Belediye Başkanı ile birlikte Belediye tarafından mahallerde yapılan yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Tutak Viyadüğü Kontrol şefliğinde; Karayolları 12. Bölge Müdürü Alparslan Eşlik, Tutak Belediye Başkanı Bülent Duru, Bölge Müdür Yardımcısı ve Şantiye şefi ile bir araya gelerek, Ağrı Hamur- Tutak- Patnos karayolunda devam eden çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Dev Projenin yapım çalışmalarında sona yaklaştığını Son 40 metre kalan Ağrı Hamur- Tutak- Patnos karayolunda devam eden yol yapım çalışmaları ve Tutak Viyadüğü inşaatını Erzurum Karayolları Bölge Müdürü ve Tutak Belediye Başkanı ile birlikte yerinde inceledi.

PATNOS İLÇESİ
Ekrem Çelebi, Patnos İlçesinde 93.863 milyon TL ile yapımı devam eden eğitim ve sağlık kurumlarını yerinde inceledi ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Patnos ilçesi; Yeni Mahalle’de 24 Derslikli Anadolu Lisesi, İnönü Mahallesi ve Atatürk Mahallesinde yapımına başlanan 2 adat 16 derslikli Ortaokulu, Sağlıklı Yaşam Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun inşaatlarını yerinde inceledi.
 
  • Patnos Yeni Mahalle’de 24 Derslikli Anadolu Lisesi; 43 milyon 500 bin TL.
  • Patnos İnönü Mahallesi; 16 derslik Ortaokul; 21 milyon 289 bin TL.
  • Patnos Atatürk Mahallesi; 16 derslik Ortaokul; 25 milyon 250 bin TL.
  • Patnos Sağlıklı Yaşam Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun; 3 Milyon 823 bin TL.
Patnos’ta Çelebi, Değirmendüzü köyünde Dursun ailesine, merkez'de Çiftçi ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum