KONYAR AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

KONYAR AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
Editör: Söyler Haber
28 Temmuz 2021 - 02:28


KONYAR AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Başıma Taktılar Fes
Annem Kadar Asil Babam Kadar Güçlü
Korkum Yok Her Erkek Gibi Sünnet Oluyorum
Beni Seven Herkes Sünnetime Gelirse Çok Sevinirim

Mısralarıyla sünnet düğününe davet yapan Mehmet Salih Konyar oğlu Zeki Konyar’ın Doğubayazıt Has Bahçede okunan Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve Mevlidi Şerif ile sünnet düğünü yapıldı.

Doğubayazıt AK Parti Belediye Meclis Üyesi Mehmet Salih Konyar oğlu Zeki Konyar’ın Kirvesi Ankara’da ikamet eden Amcası Eğitimci, Yazar ve Çapa Özel Eğitim Kurumları sahibi Maksut Konyar olmuştur.

Doğubayazıt Eski Belediye Başkanı Konyar aile büyüklerinde Ali Konyar, Doğubayazıt Bağımsız Belediye Başkanı Yıldız Acar, AK Parti Doğubayazıt Belediye Meclis Üyesi Grup Başkanı ve Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sıddık Söyler, Doğubayazıt Belediye Başkan Yardımcıları Mecburiye Şahin, Mahmut Doğan, AK Parti Kadın Kolları Bşk. Afife Gül ve yönetimi, AK Parti Teşkilat Bşk. Engin Pazik ve ilçe yönetimi, Dedesi İsmail Konyar ve Medeni Konyar’ın yanısıra çok sayıda akraba ve dostlar Zeki Konyar’ın sünnet törenine katılım sağladılar.

Has Bahçede okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Mevlidi Şerifin ardında, sünnet törenine katılan davetlilere yemekler ikram edildi, yemeğin ardında davetliler ve aile bireyleri tarafından davul zurna eşliğinde halaylar çekildi.








 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum