Koç; Kadınlar Ağrı'yı Güzelleştirecek

Koç; Kadınlar Ağrı'yı Güzelleştirecek
Editör: Söyler Haber
27 Ocak 2024 - 13:21


Koç; Kadınlar Ağrı'yı Güzelleştirecek

Ağrı Valisi Mustafa Koç'un öğretmen eşi Neslihan Gül Koç, Ağrı’ya geldiği günden itibaren “Okulum Beni Bekler” projesi ile eğitim alanında ve kadınların Ağrı’daki durumu hakkında yaptığı çalışmalar bir bir meyvesini vermeye başladı.

Neslihan Gül Koç, kentte kadınlara yönelik faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumlarının temsilcileriyle bir araya gelerek, il genelinde kadınların sorunları ve çözüm yollarını görüştü.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Koç'un eşi Neslihan Gül Koç'un yanı sıra Hamur Kaymakamı Ali Yıldırım'ın eşi Manolya Yıldırım, kadınlara yönelik faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumlarının temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan Neslihan Gül Koç, Vali Koç'un talimatları ve destekleriyle Ağrı'da yaşayan kadınların sorunlarını tespit etmek, ihtiyaçlarını karşılamak ve kadınlarla gerçek anlamda iletişim kurmak için çalıştıklarını belirtti.

Kadınların Ağrı'yı güzelleştireceklerine inandığını ifade eden Koç, kadınların sorunlarına ve çözümlerine ilişkin projeler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Koç, kadınların sorunlarının çözümü için Vali Koç'un destekleriyle en kısa zamanda planlama yaparak hayata geçireceklerini söyledi. Toplantıda, katılımcılar da kadınların sorunları ve çözüm önerileri hakkında görüşlerini paylaştı.
Toplantı, karşılıklı iyi dileklerin sunulmasıyla sona erdi
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum