Kilerci; ​​​​​​​Milletimizin Teveccühü Umutlarımızı Tazeliyor

AK Parti Ağrı Milletvekili Adayı Ruken Kilerci, Ağrı’da gerçekleştirdiği seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Kilerci; ​​​​​​​Milletimizin Teveccühü Umutlarımızı Tazeliyor
Editör: Söyler Haber
26 Nisan 2023 - 11:02


Milletimizin Teveccühü Umutlarımızı Tazeliyor


AK Parti Ağrı Milletvekili Adayı Ruken Kilerci, Ağrı’da gerçekleştirdiği seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.


Seçim çalışmaları kapsamına milletimizin her kesiminden insanlarla bir araya gelmeye özen gösteren Kilerci, bu minvalde bu sabah ilk olarak Ağrı Muhtarlar Derneği’ne ziyaret gerçekleştirdi. Köylülerin yaşadığı sorunlar hakkında muhtarlardan bilgi alan Kilerci, Ağrılı köylülerin refah düzeyinin yükseltilmesinin gelecek dönemde de AK Parti’nin temel amaçlarından biri olduğunu belirtti.

Muhtarlar Derneği’nin ardından Nuh’un Kenti Kadın Kooperatifi’ne ziyarette bulunan Kilerci, burada yoğun ilgiliyle karşılaştı. Kadınların iş hayatında, siyasette, eğitimde, sağlıkta kısacası toplumun her katmanında önemli roller üstlenmesi gerektiğini dile getiren Kilerci, ülkemizin geleceğinin ancak hayatın her alanında söz sahibi kadınlarla mümkün olabileceğini dile getirdi. Konuşmasında Doğu Anadolu’da 1.sıradan gösterilen ilk aday olduğunun altını çizen Kilerci, AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana kadınlara özel bir önem atfettiğini vurguladı. Kilerci, AK Parti’nin bugünkü başarısının altında kadınların gösterdiği fedakârlık ve gayretin olduğunu sözlerine ekledi. Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kilerci, Ağrı Valisi Dr. Osman Varol'un başkanlığında düzenlenen Ağrı Alışveriş ve Yaşam Merkezi Projesi tanıtım programına katılım sağladı.

Programının önemli bir kısmını Ağrılı köylülere ayıran Kilerci, Yoncalı, Kazlı, Ballıbostan, Murat, Çakıroba, Özbaşı, Oğlaklı ve Geçitalan köylerini ziyaret etti. Burada köylülerle birebir temasa geçen Kilerci, bölgesel kalkınmanın, köylülerin kalkınmasıyla mümkün olabileceğini belirterek, AK Parti olarak geçmişte olduğu gibi bugün ve yarın da köylülerin yanlarında olacağını söyledi. Milletimizin gösterdiği teveccühün umutlarını diri tutmaya devam ettiğini dile getiren Kilerci, bu teveccühe layık olmak adına çalışmalarına yorulmadan, usanmadan, ilk günkü aşk ve heyecanla devam edeceklerini ifade etti.




 


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum