KAYMAKAM EKİNCİ'YE ​​​​​​​DAİB, GÜMRÜK SORUNLARINI İLETTİ

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Zeki Kuba, Gürbulak Gümrük Kapısında ihracat yapan üyelerinin çektiği sorunları dile getirdi.

 KAYMAKAM EKİNCİ'YE ​​​​​​​DAİB, GÜMRÜK SORUNLARINI İLETTİ
Editör: Söyler Haber
16 Şubat 2024 - 10:23 - Güncelleme: 16 Şubat 2024 - 11:10


DAİB, KAYMAKAM EKİNCİ’YE GÜMRÜK SORUNLARINI İLETTİ

Doğubayazıt İlçe Kaymakamı Murat Ekinci, Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Zeki Kuba ve beraberindeki ihracatçıları makamında kabul etti.

Mehmet Zeki Kuba görüşme sırasında, Gürbulak Gümrük Kapısında ihracat yapan üyelerinin çektiği sorunları dile getirdi.

Kuba; Gürbulak Gümrük Kapısında ihracat yapan üyelerimiz sıkıntılar çekmektedir. TIR Parkında çekilen sıkıntılar, Gümrükte iş ve işleyişlerinin ağır yapılmasından dolayı çok uzun kuyrukların oluşmasından üyelerimiz büyük zorluklar yaşamaktalar. Bölgesel ekonomik potansiyelin ve ihracatın artırılması için üyelerimize yasal çerçevede kolaylıkların gösterilmesi ve işlemlerinin acil yapması hususunda sizlerden yardım talep ediyoruz.

Mehmet Zeki Kuba, Doğubayazıt ilçe kaymakamı Murat Ekinci bey bizlere göstermiş olduğu samimi ve yakın ilgilerinden dolayı Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği adına sonsuz teşekkürler ediyoruz. dedi

Kaymakam Murat Ekinci, bu tür toplantıların bölgenin ekonomik dinamiklerine katkı sağlaması ve yerel işbirliklerini güçlendirmesi açısından önemli olduğunu, Gürbulak Gümrük Kapısında inşaat çalışmasının yapıldığında bazı aksaklıkların olabileceğini, ihracatçıların sıkıntılarının biran çözüme ulaştırılması için gereken önlemler alınacağını belirtti.

Görüşme sonrasında Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Zeki Kuba, Doğubayazıt Kaymakamı Murat Ekinci’ye DAİB adına bir plaket takdim etti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum