AK PARTİ DOĞUBAYAZIT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CELİK, ESNAF VE EV ZİYARETLERİNDE

AK Parti Doğubayazıt Belediye Başkan adayı Mimar Dr. Cengiz Çelik, “O GÜN BUGÜN” diyerek sahada yaptığı seçim çalışmalarında; esnaf, kanaat önderleri ve ev ziyaretleri çerçevesinde çalışmalarına başladı.

 AK PARTİ DOĞUBAYAZIT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CELİK, ESNAF VE EV ZİYARETLERİNDE
Editör: Söyler Haber
18 Şubat 2024 - 09:53 - Güncelleme: 18 Şubat 2024 - 10:05


AK PARTİ DOĞUBAYAZIT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI
MİMAR DR. CENGİZ CELİK, “O GÜN BUGÜN”


AK Parti Doğubayazıt Belediye Başkan adayı Mimar Dr. Cengiz Çelik, “O GÜN BUGÜN” diyerek sahada yaptığı seçim çalışmalarında; esnaf, kanaat önderleri ve ev ziyaretleri çerçevesinde çalışmalarına başladı.

Programa; AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Mehmet Sena Geçit ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Doğubayazıt Belediye Başkanı Mimar Dr. Cengiz Çelik ve AK Parti Doğubayazıt Belediye Meclis üyesi ve Grup Başkanı Sıddık Söyler katılım sağladı.

Başkan adayı Çelik, gittiği her yerde vatandaşlar tarafından yakın ilgi ve teveccühü ile karşılandı. Çelik, bugün itibariyle Doğubayazıt ilçesi için hazırladığı 100 projesinde kısa, orta ve uzun vadede nelerin yapılacağını vatandaşlara anlatmaya çalışıyor.

Çelik, benim hazırladığım projelerim tamamının karşılığı ve bütçesi hazırdır. AK Parti hükümeti tarafından tüm projelerimin onayını güvencesi almış ve bunu halkıma sunuyorum.

Doğubayazıt halkı bizlere teveccüh gösterip bizlere oy vererek bizleri seçerse, AK Parti Belediyesi olarak 1 Nisan sabahı ben ve ekibim hazırladığımız projelerimizi bir bir hayata sunmaya başlayacağız. 100 Projelerimizi peyder pey halkımıza sunacağız.

 
  • 14 Mahallemizde Sosyal Yaşam Aile Parkları ve Muhtarlık Projeleri,
  • Kadının İş Hayatındaki Yeri ve Önemi İçin İstihdam Da Farkındalık Projesi,
  • Beyazıt Fuar ve Kongre Alanı / Ahmed-î Hani Bilim Sanat ve Gösteri Merkezi Projesi,
  • Kürt Kültürünü Yaşatma Merkezi & Kadın Destek Merkezi,
  • Oto Galericiler Sitesi Projesi, Saray Yolu Kent Parkının Tamamlanması Projesi,
  • Yeni Oto Sanayi Sitesi Projesi,
  • Altyapı ve Yol Çalışmasının Tamamlanması Şehir Merkezi, Yol, Yeşil Alan ve Çevre Düzenlemesi,
  • Nevroz Meydanı & Miting Etkinlik ve Toplanma Alanı Projesi,  
  • Organize Sanayi Bölgesi Projesi,

Kadim, tarihi turizm ve ticaret şehri olan Doğubayazıt ilçemiz yıllardır hak etmediği şekilde hizmet almaktadır. Öyle ki zaruri olan bir asfalt bir parke taşı ile halkımız çok mutlu olmaktadır.

Doğubayazıt'ımızın eksiklerini, sorunlarını ve problemlerini biliyoruz. En çokta bunların nasıl ve hangi projelerle çözüleceğini biliyoruz. Bu bakış açısı ile birlikte şehir merkezi ve mahallelerdeki değişimi, turizm anlamında Doğubayazıt'ı şahlandırmayı, ekonomik anlamda gelişim için sınır ticareti projelerini, köy mezra ve yaylalarımızda kalkınmanın yöntemlerini oluşturduğumuz yol haritamız hazır. 1 Nisan sabahı koltuğumuza oturmayacağız halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek için gece gündüz çalışacağız.

Doğubayazıt halkının AK Parti Belediyeciliği “Gerçek Belediyecilik” ile mutlaka tanışması şart. Biz diyoruz “O GÜN BU GÜNDÜR”

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum