​​​​​​​İZMİR'DE SEÇİM ÇALIŞMALARI YAPAN SAVCI SAYAN'A SALDIRI DÜZENLENDİ

AK Parti İzmir 1. Bölge 6. Sırada Milletvekili Adayı olarak yer alan, AK Parti Ağrı Belediye eski Başkanı Savcı Sayan, İzmir’de yaptığı seçim çalışmaları sırasında saldırı yapıldı.

​​​​​​​İZMİR'DE SEÇİM ÇALIŞMALARI YAPAN SAVCI SAYAN'A SALDIRI DÜZENLENDİ
Editör: Söyler Haber
09 Mayıs 2023 - 18:16 - Güncelleme: 09 Mayıs 2023 - 18:27
 

İZMİR’DE SAVCI SAYAN’A SALDIRI DÜZENLENDİ

AK Parti İzmir 1. Bölge 6. Sırada Milletvekili Adayı olarak yer alan, AK Parti Ağrı Belediye eski Başkanı Savcı Sayan'a İzmir’de yaptığı seçim çalışmaları sırasında saldırı düzenlendi.

Savcı Sayan, TV Haber programları ve sosyal medya hesabı üzerinde açıklamalar yaptı.

Savcı Sayan, yaptı açıklamalarından “Siz Allah’tan korkmuyor, kuldan utanmıyorsunuz. Ben İzmir’de yaptığım seçim çalışmalarında her yerde sizin seçim ofislerinizi ziyaret ettim..

Dün gece kumarhanenin önünden otobüsümüzle geçerken, kumarhane de oturanlar zafer işaretleri ile bana saldırıp Sayın cumhurbaşkanımıza ve bana hakaret ettiler otobüsümüzün camını kırdılar “aşağıya inip niye bunu yapıyorsunuz” diyen danışmanımın kafasını okey ıstakasıyla kırdılar. Arkadaşları danışmanımı polislerle birlikte zor kurtarmışlar. Hala saldırıyı biz yapmış oluyoruz. Biz gecenin bir yarısı çalışmadan dönerken niye saldıracağız. Akıl mantık bunu kabul eder mi? 5 gün önce otobüsümün camını parçaladınız..

2 gün önce Buca gölette piknik alanında seçim minibüslerinizle otobüsümün önünü kesip yol vermediniz dakikalarca zafer işareti yaparak halay çektiniz. Sloganlar attınız yine sakinliğimizi koruduk. Siz saldırılarla bizi korkutacağınızı mı zan ediyorsunuz.

Size boyun eğeceğimizi mi düşünüyorsunuz. Bugüne kadar yalan iftira ve baskı ile işi götürmeye çalıştınız. Artık bunları unutun. Bugüne kadar bütün tahriklerinize rağmen memleketimizin selameti ve huzuru için hep sustuk. Tahriklerinize rağmen duruşumuzu bozmadık. Biliyorum topladığım kalabalıklar, yaptığım çalışmalar, birlik ve beraberlik sözlerim sizi rahatsız etmiş. Ama biz kardeşlik sözlerini söylemeye devam edeceğiz..

Ayrıca Bu kumarhane ne zamandan beri sizin seçim ofisiniz oldu..
Karar verin bu mekan kumarhane mi, seçim ofisiniz mi?

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum