İSTANBUL'DAN ELEŞKİRT'E KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ

İstanbul Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi'nin kardeş ilçesi olan Ağrı’nın Eleşkirt ilçesini ziyaret etti.

İSTANBUL'DAN ELEŞKİRT'E KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
Editör: Söyler Haber
18 Aralık 2022 - 16:06 - Güncelleme: 18 Aralık 2022 - 18:52


İSTANBUL’DAN ELEŞKİRT’E KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ

İstanbul Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi'nin kardeş ilçesi olan Ağrı’nın Eleşkirt ilçesini ziyaret etti.

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, başkan yardımcıları, ilgili birim müdürleri, Ağrılı Tuzla Belediyesi meclis üyeleri ve İstanbul Ağrı Kültür Dernekleri Federasyonu Başkanı Mehmet Üşen ile birlikte Tuzla’nın kardeş ilçesi Eleşkirt’i ziyaret etmek için Ağrıya geldi.

Ağrı Kültür Dernekleri Federasyonu Başkanı, Ağrılı Meclis üyeleri ve ilgili birim müdürleriyle birlikte Ağrı'ya gelen Başkan Yazıcı'yı AK Parti Ağrı İl Başkanı Halil Özyolcu, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Eleşkirt Belediye Başkanı Ramazan Yakut ve Yayladüzü Belde Belediye Başkanı Selami Demirtaş karşıladı.

Karşılama sonrası Ağrı Valilik binasına geçen Başkan Yazıcı, Ağrı Valisi Osman Varol'u makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Ardından Ağrı Belediye Binası'na geçen Başkan Şadi Yazıcı ve beraberindeki heyet Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ı makamında ziyaret etti.

Ağrı Belediye Başkan'ı Savcı Sayan'ın makam odasında gerçekleşen sohbetin ardından Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, günün anısına Ağrı Belediyesi anı defterine hatıra yazısı yazdı.

Başkan Yazıcı, AK Parti Ağrı İl Başkanlığı Binasında teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ve teşkilat üyeleri ile parti binasında bir araya gelerek Eleşkirt Belediyesi ve Tuzla Belediyesinin arasındaki kardeşlik köprüsü hakkında bir konuşma yaptı.

Başkan Yazıcı, Tuzla Belediyesi'nin destekleriyle Eleşkirt'te hayata geçirilecek projelerle ilgili istişare etmek ve yerinde görmek üzere Eleşkirt ilçesinde incelemelerde bulundu.

Bu çerçevede kardeş ilçesi Eleşkirt Belediyesi'ni ziyaret eden Başkan Yazıcı, Belediye Başkanı Ramazan Yakut'tan ilçe hakkında bilgi aldı.

Daha sonra proje alanlarını tek tek yerinde inceleyerek fikir alışverişinde bulundu. Ağrılı esnafları da ziyaret eden Başkan Yazıcı, vatandaşlar ile bir süre sohbet etti.

Ağrı ziyareti çerçevesinde konuşan Başkan Şadi Yazıcı, "Ağrıya ziyarete geldik ve özellikle Sayın Valimiz, Sayın Belediye Başkanımız Savcı Sayan Bey ve İl Başkanımız, Eleşkirt Belediye Başkanımızın sıcak karşılamaları bizi çok mutlu etti. Birlik, beraberlik ve kardeşliğin çok güzel bir örneğini burada gördük. Ağrı nüfusunun yarısı kadar Ağrı'lı İstanbul'da dostumuz, arkadaşımız, komşumuz. Ağrılılarla yazgı birliğimizi Tuzla Eleşkirt'i kardeşliğiyle bir adım ileriye taşıdık, taşımaya çalışıyoruz. Şehirlerin kardeşliğinden ne olur? İnsanların kardeşliğinden ne olursa o olur. Hayır olur, bereket olur, kıvanç olur, geleceğe yönelik umut olur. Pandemi gölgesinden kurtulan kardeşliğimiz artık daha güçlü kendini gösterecek. Kardeşler omuz omuza verirse, engeller düz olur. Ağrı dağına yaslanan sırtımız yenilmez olur. Bu yüzden, kardeşliğimizin ilan edildiği ilk günden itibaren sevinçliyiz." dedi.
 


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum