İŞİNSANI CENGİZ ÇELİK BASIN MENSUPLARI İLE İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ

İŞİNSANI CENGİZ ÇELİK BASIN MENSUPLARI İLE İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ
Editör: Söyler Haber
12 Ocak 2024 - 19:39 - Güncelleme: 13 Ocak 2024 - 13:13


ARKOZ AŞ. GENEL MÜDÜRÜ İŞ İNSANI DR. CENGİZ ÇELİK, BASIN MENSUPLARIYLA İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ.

ARKOZ AŞ. Genel Müdürü İş insanı Dr. Cengiz Çelik, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve Regaip Kandili dolaysıyla Doğubayazıt ilçesinde bulunan basın mensupları ile iftar programında bir araya geldi.

İftar Programına katılan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve Regaip Kandillerini kutlayan Dr. Mimar Cengiz Çelik, Doğubayazıt’ın dünü ve bugünü hakkında basın mensupları ile istişarelerde bulundu.

Cengiz Çelik, “bu yıl Doğubayazıt ilçemizi 220 bin turist ziyaret etmiştir. Doğubayazıt tarihi doğa güzellikler ve inanç turizm ile hak ettiği yerde olmadığını, ilçemizde yapılacak olan festivaller ve tur düzenlemeleri ile yılda en az 1 milyon turistin ziyaret edebileceği fırsatları vardır.

Doğubayazıt ilçemize bugüne kadar hizmet yapılmamıştır. İlçemizde örneğin bir yola asfalt ve parke taşı döşendiği zaman halkımız çok mutlu oluyor bunun sebebi nedir?


Belediyenin asli görevi olan bir şey için yapılan reklamlara anlam veremiyorum ve halkımız neden bu kadar mutlu olmaktadır. Doğubayazıt halkı hizmet görmedikçe bir yol tamirine dahi mutlu olacak duruma getirilmiştir.

Hangi iş merkezini açmışlar, Kaç Doğubayazıtlı gencimizi kahve köşelerinde kurtarmışlar,

Tekstil Kent açıldı elektrik yok, Doğalgaz yok, ne oldu orada işyeri olan iş insanlarımız işyerlerini kapattılar ve çalışan işçileri işten çıkardılar.

Neden kimse bu insanlarımızın dertlerine bir çare üretmedi.
Doğubayazıt kadim bir şehirdir halkımız her şeyin en güzeline layıktır.

Benim Doğubayazıt ilçemiz için çok güzel projelerim vardır. İnşallah bu projelerimi yakında halkımız ile paylaşacağım”. dedi


Ağrı Dağı Gazeteciler Başkanı Söyler Haber ve Agrihaberleri.Net sahibi Sıddık Söyler, Doğubayazıt Gazetesi Sahibi Nezir Çelik, Narinkale Gazetesi Sahibi Erhan Baydar, Doğubayazıt Halkın Sesi Gazetesi Sahibi Hamza Salman ve Ayhan Yardımcı, ARKOZ Genel Müdürü İş insanı Dr. Cengiz Çelik’in iftar programına iştirak ettiler.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum