DTSO BAŞKANI CEMAL CAN BASIN MENSUPLARINI KABUL ETTİ.

DTSO BAŞKANI CEMAL CAN BASIN MENSUPLARINI KABUL ETTİ.
Editör: Söyler Haber
11 Ocak 2024 - 23:22 - Güncelleme: 11 Ocak 2024 - 23:24


DTSO BAŞKANI CEMAL CAN BASIN MENSUPLARINI KABUL ETTİ.

Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Oda Başkanı Cemal Can ve yönetim kurulu üyeleri, Doğubayazıt ilçesinde bulunan basın mensuplarını Ticaret ve Sanayi Odasında kabul ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günlerini kutladı.

Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Oda Başkanı Cemal Can, basın mensuplarına yaptığı açıklamasında; Gürbulak Sınır Kapısı, Açık Pazar, Serbest Bölge hakkında sıkıntılarının olduğunu ve bu sıkıntıların giderilmesi için çalışmalar yürüttüklerini dair açıklamalarda bulundu. Ayrıca Doğubayazıt’a bir iş insanımız Bin kişinin iş sahibi olacağı bir Çağrı Merkezi kurmak istediklerini ancak Doğubayazıt Belediyesi ve Kaymakamlık yer tahsisinde bulunmadığı için bu binayı iş insanımız yapmamıştır. Şu anda Çağrı Merkezinde 100 gencimiz kendi evlerinde bu işi yürütmektedirler.

Ağrı Dağı Gazeteciler Başkanı, Söyler Haber ve Agrihaberleri.Net sahibi Sıddık Söyler, Doğubayazıt Gazetesi Sahibi Nezir Çelik, Narinkale Gazetesi Sahibi Erhan Baydar, Doğubayazıt Halkın Sesi Gazetesi Sahibi Hamza Salman ve Ayhan Yardımcı, Ticaret ve Sanayi Oda Başkanı Cemal Can ve yönetim kurulu üyelerini makamda ziyaret etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum