İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Varol'un Başkanlığında Gerçekleştirildi

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Varol'un Başkanlığında Gerçekleştirildi
Editör: Söyler Haber
10 Ekim 2020 - 17:08 - Güncelleme: 10 Ekim 2020 - 17:24
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Varol’un Başkanlığında Gerçekleştirildi
 

Ağrı İlinde kamu kurum ve kuruluşları ile belediyelere ait projelerin değerlendirildiği Ağrı İl Koordinasyon Kurulu 2020 Yılı 4. Toplantısı, Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’un başkanlığında gerçekleştirildi.

 Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Vali Varol’un yanı sıra Vali yardımcıları, İlçe Kaymakamları, AK Parti Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Doğubayazıt Bağımsız Belediye Başkanı Yıldız Acar, AK parti Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir, AK Parti Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, diğer ilçe belediye başkanları, bölge müdürleri, kamu kurumlarının ve yatırımcı kuruluşların temsilcileri katıldı.

Ağrı İlinde yürütülen kamu yatırımlarının genel değerlendirmesinin yapıldığı ve projelerin son durumunun ele alınarak kurumlar arası koordinasyon sağlanmasının amaçlandığı toplantıda, kamu kurum ve kuruluşları arasında etkin işbirliği sağlanarak yardımlaşmanın artırılmasının önem arz ettiğini vurgulayan Vali Varol: ‘Hizmet felsefemiz sorun oluşmadan tedbir almaktır. Bu felsefe doğrultusunda, kurumlar arasında doğrudan iletişim sağlanarak sorunlar oluşmadan tedbir alınması hususunda çaba gösterilmesi gerektiği kanaatindeyim.’ dedi.

Vali Varol’un değerlendirmelerinin ardından kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri yaptıkları yatırım çalışmalarına ilişkin sunumlarını gerçekleştirerek bilgiler aktardı. Toplantı, yapılan değerlendirmeler ve görüş alışverişinde bulunulmasıyla sona erdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum