HALİL ÖZYOLCU'NUN İLÇE ÇALIŞMALARI

HALİL ÖZYOLCU'NUN İLÇE ÇALIŞMALARI
Editör: Söyler Haber
22 Eylül 2021 - 19:31


AK PARTİ AĞRI İL BŞK. HALİL ÖZYOLCU VE HEYETİ DİYADİN İLÇESİNDE

AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu ve heyeti, 21-22 Eylül (Salı-Çarşamba) iki gün temaslardan bulunmak üzere Diyadin ilçesini ziyaret ettiler.

AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu, İl Yön. Sait Aktaş, Kasım Polat, Salih Yaşar, Diyadin ilçe koordinatörü Ömer Kaplan, AK Parti Diyadin İlçe Başkanı Uğur Özmen ve İlçe Yönetimi Diyadin’de iki gün geçirerek vatandaşlar ile bir araya geldiler.

AK Parti Teşkilat, ilçede esnaf, muhtar ve köy ziyaretleri ederek vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyip kısa, orta ve uzun vadede nasıl çözüleceğine dair masaya yatırlıdı.

AK Parti heyeti Diyadin İlçe Kaymakamı Alper Balcı’yı makamında ziyaret ederek ilçenin sorun ve sıkıntılarını istişare ederek çözümler üretmeye çalıştırlar.

AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu ve heyeti Diyadin’de mahallelerde çat kapı ev ziyaretleri yaptılar. Diyadin İlçe Gençlik Spor Müdürlüğünü ziyaret eden Başkan Özyolcu ve heyeti gençler ile bir araya geldi.

 Diyadin halkı tarafından yakın ilgi ile karşılanan AK Parti heyeti, ilçede esnaf ziyaretlerinde vatandaşlar tarafından yaşadıkları samimi yaklaşımlardan dolayı çok memnun kaldılar.  AK Parti Ağrı heyeti iki gün Diyadin ilçesinde kalarak bir ilke imza attılar.




 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum